2009. 08. 13. - 06:30

A 207 SW a tiszta esztétikum és a praktikum egysége

A 207 SW a tiszta esztétikum és a praktikum egysége

A Peugeot 207 SW dinamikus körvonalai a tiszta esztétikum és a praktikum ideális egységét teremtik meg. Exkluzív designját számos olyan praktikus funkció egészíti ki, mint például az üveg panorámatető, a csomagtér ajtajától függetlenül nyitható hátsó szélvédő üveg, a tetősín vagy a behajtódó visszapillantó tükrök...

 

Tekintse meg a Peugeot 207 SW videóját!


 

A 207 SW belső terét úgy tervezték, hogy utasainak a legnagyobb kényelmet és praktikumot biztosítsa. A nagyméretű szélvédő és az üveg panorámatető fénnyel árasztják el az utasteret. Az első ülések, számos állítási lehetőségüknek köszönhetően magas szintű kényelmet biztosítanak utasaiknak.

 

Peugeot 207 SW hátulja

A 207 SW tervezése során ügyeltek arra, hogy Önnek a lehető legtökéletesebben, legpraktikusabban variálható belső teret nyújtsa

 

A 207 SW tervezése során ügyeltek arra, hogy Önnek a lehető legtökéletesebben, legpraktikusabban variálható belső teret nyújtsa. A hátsó üléseket a padlóval egy vonalba hajthatjuk le, így egy akár 1433 literes sima felületű rakodótérhez juthatunk.

 

Peugeot 207 SW belseje

A 207 SW belső terét úgy tervezték, hogy utasainak a legnagyobb kényelmet és praktikumot biztosítsa

 

A hátsó küszöb igen alacsony, ez, és a csomagtér padlójában található 5 sín könnyítik meg a nehéz vagy terjedelmes tárgyak rakodását.

 

Vezetőtér

Peugeot 207 SW - Komfort, kényelem

 

A 207 SW érdemei legfőképp útközben nyilvánulnak meg. A tökéletesített elektromos szervokormány mind városban, mind országúton roppant mozgékonnyá teszi az autót és tökéletes vezetési élményt biztosít.

 

Csomagtér

Tágas terek - 207 SW

 

Az új generációs AB-nek köszönhetően kiküszöbölhető a kerekek blokkolása hirtelen fékezéskor. A vészfékrásegítés szükség esetén plusz fékerőt biztosít. Az ESP nyújtotta szolgáltatást adaptív ESP és alulkormányozottság kontroll egészíti ki.

 

Peugeot 207 SW

207 SW - Lenyűgöző megjelenés

 

A 207 SW a márka egyik első modellje, mely rendelkezik SSP rendszerrel (opcióként rendelhető 1.6 l HDi 110 lóerős FAP motor esetén), mely a lehető legmagasabb szinten aknázza ki az autóban rejlő fékezési lehetőségeket.

 

[Forrás: peugeot.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.