2009. 08. 14. - 06:38

C3 Picasso - Az újgenerációs egyterű

C3 Picasso - Az újgenerációs egyterű
A C3 Picasso, a Citroën újgenerációs egyterűje 2009 áprilisától jelent meg a magyarországi Citroën bemutatótermekben.
Tekintse meg a Citroen C3 Picasso videóját!


A C3 Picassóval elérték a márka elsőszámú kommunikációs célját: megmutatni mindenkinek, hogy a Citroën valóban új fejezetet nyit. Leszámoltak a régesrégi sztereotípiákkal. Kifinomult és egyedi stílust, minőséget, praktikus megoldásokat kínálnak elérhető árakon, olyan szolgáltatásokkal körítve, amelyek révén ügyfeleink autójukat nemcsak megbízható társnak, de jó befektetésnek is érezhetik.

Citroen C3 Picasso

Citroën valóban új fejezetet nyit a C3 Picasso megjelenésével

 

Az első jelek biztatóak. A tervezők nem azt várták, hogy mindjárt az első hétvégén szerződések százait kötik meg az értékesítő kollégák - de sok embert sikerült elérni, szívesen jönnek az érdeklődők a Citroen szalonokba és szánnak időt arra, hogy kipróbálják az új varázsdobozt.

 

Citroen C3 Picasso

A Citroen C3 Picasso merész stílussal és innovatív felépítéssel rendelkezik

 

A Citroën kreativitását megtestesítő C3 Picasso merész stílusával és innovatív felépítésével hívja fel magára a figyelmet: minimális külső méretei mellett maximális világosságot és belső teret biztosít. Intuitív és praktikus variálhatósága minden igényt kielégítő, rendkívüli alkalmazkodóképességgel ruházza fel az autót minden élethelyzetben. A nagyteljesítményű, gazdaságos és környezetbarát motorokkal hajtott C3 Picassót menettulajdonságai, fürgesége és játékossága a vezetési élményt és az utazás örömét kereső ügyfelek kedvencévé teheti.

 

Utastér

A Citroen C3 Picasso megnövelt üvegfelülettel rendelkezik

 

Tágas, ügyes, cool... megannyi ütőkártyájának köszönhetően a C3 Picasso jóval több, mint egy egyterű: igazi "varázsdoboz".

 

Kényelem: a panorámaszélvédő meghosszabbításaként beépített üvegtető 4,52 m2-re növeli a C3 Picasso üvegfelületét.

 

A csúsztatható hátsó üléspad és az ülések magas helyzete óriási lábteret garantálnak. A komfortot tovább fokozza, hogy a hátsó támlák 2/3-1/3 arányban, egymástól függetlenül, két pozícióban rögzíthetők.

 

Csúsztatható hátsó üléspad

Citroen C3 Picasso - Csúsztatható hátsó üléspad a kényelmet szolgálja

 

Automata klímaberendezés kétoldali hőmérsékletszabályozással + aktívszenes pollenszűrő + Esőérzékelős ablaktörlő + automata fényszórók + bőrbevonatú kormánykerék fémdíszítéssel Exclusive szinten szériatartozék.

 

(Forrás: citroen.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.