2009. 08. 17. - 06:17

Új SEAT Leon - Haladás a négyzeten

Új SEAT Leon - Haladás a négyzeten
Bármerre is utazzon az új Leonjával, mindig a jövőben érezheti magát. Az orrészétől a hátuljáig teljesen újratervezett Leon a legkorszerűbb technikai eszközökkel elemzi az út minden egyes centiméterét, izgalmas és feledhetetlen vezetési élménnyel ajándékozza meg Önt. Élvezze a vezetést - tökéletes komfort és biztonság várja.
Tekintse meg a SEAT Leon videóját!


A Leon olyan autó, amely felkelti a vágyakozást. Jellegzetességei - a dizájn és a sportosság - megfelelnek a legújabb trendeknek, emellett az autót innovatív műszaki fejlesztésekkel is felvérteztük. Mindez teljesen új teljesítményszintet biztosít a Leon számára.

Seat Leon

SEAT Leon - felkelti a vágyakozást


Teljesen mindegy, hogy távolabbról csodálja meg vagy átadja magát a belső tér hatásának:
az új Leon nyíltan a sportosság mellett voksol, amit már a dinamikus, tetszetős külseje is jelez.

A karosszériaszínek még nagyobb választékával, a mély benyomást keltő külsővel, az optimálisan kialakított belső térrel és a kizárólag legújabb generációs műszaki megoldásokkal ugyanazt sugallja: A Leon olyan autó, melyet Önre terveztek.

 

Seat Leon hátulja

Az új Leeon tökéletesen megalkotott, csúcsminőségű autó

 

Lépjen egy lépést hátra, nézze meg alaposan és engedje, hogy a különböző hatások magukkal ragadják. Az új Leon teljesen magáért beszél: tökéletesen megalkotott, csúcsminőségű autó, melynek kiemelkedő tulajdonságai - sportos versenyképesség és természetes elegancia - új koncepciót követnek és a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselik, hogy Önt élvezetes vezetési élménnyel ajándékozhassa meg.

 

Utastér

Seat Leon - Komfort, kényelem

 

Az új Leon kiváló referenciákkal rendelkező autó. Ha finoman megnyomja a gázpedált és ezáltal a technika teljesen új dimenziójába repíti magát, az Ön számára is egyértelműen világossá válik, hogy miről beszélünk. Semmi mással össze nem téveszthető, mindent elsöprő temperamentum, amely tiszta erővel és a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal párosul. Valóban mindenre tudja a választ.

 

Seat Leon

Az új Leon nyíltan a sportosság mellett voksol

 

Adjon magának egy kis időt arra, hogy ki tudja élvezni a Leon sportos külsejének új jellegzetességeit. Az első lökhárító, a fényszóró és a hűtőrács újonnan került kialakításra, hogy az autó még vonzóbb és dinamikusabb legyen. A külső visszapillantó tükrök is újak, emellett az autó hátul a karosszériába integrált lökhárítót, új csomagtérajtót, új hátsó lámpákat és szélesebb hátsó szélvédőt kapott. A belső tér sem hagy semmilyen kivetnivalót maga után az elegancia szempontjából: az üléshuzatok még jobban az ügyfél igényeihez igazíthatók és még gazdagabb lett a különböző anyagok és színek választéka. A középkonzol és a műszerek kijelzői megújultak az új kormánykerékhez és váltógombhoz hasonlóan.

 

(Forrás: seat.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.