2009. 08. 21. - 06:01

Első osztály az Ön igényeinek megfelelően: Opel Vivaro Tour

Első osztály az Ön igényeinek megfelelően: Opel Vivaro Tour
Akár családját, akár vendégeit, munkatársait vagy ügyfeleit szállítja vele, az első osztályú tér, kényelem és környezet bizonyára elnyeri tetszését. A legújabb Vivaro Tour, új első lökhárítóival, lámpáival és hűtőrácsával még a legkritikusabb utasokat is leveszi a lábáról.
Tekintse meg az Opel Vivaro videóját!


A rendkívül elegáns vonalvezetésnek, a gyönyörűen berendezett kabinnak, a személyautókra jellemző vezethetőségnek, kényelemnek, rugalmasságnak és biztonságnak köszönhetően a Vivaro-val minden út élmény. A csomag a következőket tartalmazza: sok különböző felszereltségi szint, új, erős Euro 4-es besorolású motorok, rendkívül alacsony üzemeltetési költség, széleskörű szolgáltatás és garanciaprogram.

• Megújult külsejű első lökhárító, hűtőrács és első lámpák.

• A jármű sima, áramvonalas formája segíti a motor hűtését és optimalizálja az üzemanyag-felhasználást.
• A púpos tetejű „Jumbo" fülke egyedi külsőt kölcsönöz a járműnek, megkönnyíti a ki- és beszállást, és nagyobb fejteret biztosít.
• A személyautókra jellemző kényelem gazdaságossággal, hatékonysággal és alacsony fenntartási költséggel párosul.

 

Opel Vivaro Tour elölről

Opel Vivaro Tour - Rendkívül elegáns vonaltervezés

 

Opel Vivaro Tour. - Első osztályú elegancia és kényelem.

 

 

A vonzó, új, a karosszéria színével megegyező színű lökhárítók és a jellegzetes Opel hűtőrács tökéletesen illeszkednek a panorámaüvegezéshez, és a karosszéria finom, íves vonalaihoz. Belül, a tágas, jó elrendezésű fülke messze felülmúlja az elvárásokat. Akár 8 személy számára is első osztályú kényelmet biztosít, az üléskárpit és a belső burkolás első osztályú. A rendkívül hatékony fűtő- és szellőzőrendszert egy további 5-kW teljesítményű fűtővel és egy (első és hátsó) légkondicionálóval egészíthetjük ki; az utasok hangulatáról különböző audio-berendezések gondoskodnak.

 

Opel Vivaro Tour hátulja

A Opel Vivaro Tour a legkritikusabb utasokat is leveszi a lábáról

 

Állítható kormányrúd, szervokormány, légkondicionáló berendezés, elektromos ablakemelők, fűtött külső tükrök és 11 tárolóhely teszi még kényelmesebbé a vezetést. Hatalmas beltere ellenére a Vivaro Tour alapterülete nem nagyobb, mint egy családi autóé, 2 méternél alacsonyabb magasságával pedig akár egy átlagos garázsba is befér. Ezért aztán könnyű vele a parkolás és a manőverezés, ráadásul befektetését estére biztonságba is helyezheti.

 

• 8 ülés
• 1,3 m3 térfogatú raktér a harmadik üléssor mögött
• Ha kivesszük a 2. és 3. üléssort 5,0 m3 rakteret kapunk
• Tetőcsomagtartóval is megrendelhető

 

Utastér

A Opel Vivaro Tour kényelmes, nyugodt utazást biztosít

 

Opel Vivaro Tour. Motorok és biztonság.

 

Erős, biztonságos és tiszta: a legújabb Vivaro Tourba szerelt motorok károsanyagkibocsátás szempontjából Euro 4 besorolásúak, az utasok biztonságáról pedig számos biztonsági megoldás gondoskodik.

 

A Vivaro dízel- és benzinüzemű motorjai üzemanyagtakarékosak, rugalmasak és hosszú az élettartamuk. Mindegyik dízelmotor közös nyomócsöves, aminek következtében csökken az üzemanyag-fogyasztás, kisebb fordulatszámnál is nagyobb lesz a forgatónyomaték, javul a teljesítmény és hosszabb lesz a motor élettartama, csökken a zajszint és alacsonyabb lesz a károsanyag-kibocsátás. A 6-fokozatú kézi sebességváltó alapfelszereltség. Az Opel fejlett Easytronic® sebességváltója (a 84 kW teljesítményű, 2,0 literes CDTI és a 107 kW teljesítményű, 2,5 literes CDTI dízelmotorhoz opcionálisan megrendelhető) ötvözi az automata váltás kényelmét és a kézi váltás gazdaságosságát. Az Easytronic® akár 6%-kal javíthatja az üzemanyag-felhasználást. Aktív és passzív biztonsági elemeket is tartalmazó biztonsági csomagjának köszönhetően a Vivaro Tour egyformán biztonságos és kényelmes. A fékasszisztenssel és minden keréken tárcsafékkel (elöl hűtött tárcsafékkel) ellátott ABS blokkolásgátló rendszer alapfelszereltség. Az Opel opcionális elektronikus menetstabilizáló rendszere (ESP®Plus) három kerékre is hathat, hogy megakadályozza a karosszéria a jármű hirtelen irányváltása által okozott túlzott mozgását. A 2. és 3. sorban ülő utasokat védő oldalsó- és függönylégzsákok rendelhetők. A 3-pontos biztonsági öv alapfelszereltség. A nagyobb biztonság érdekében a központi ajtózár az indulást követően automatikusan lezárja az összes ajtót. Ezt a funkciót a vezető kikapcsolhatja.

 

Műszerfal

Opel Vivaro Tour - Modern technika

 

(Forrás: opel.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.