2009. 08. 25. - 06:04

A személyes szabadság élménye: Porsche Cayenne S

A személyes szabadság élménye: Porsche Cayenne S
A személyes szabadság kiélvezésének lehetősége a Porsche Cayenne S modell. Egy olyan autóban, amelyben minden ott található, ahol arra Ön számít. És mindazt biztosítja, ami igazán fontos Önnek. Vezetési élmény, minden mennyiségben.
Tekintse meg a Porsche Cayenne S videóját!


A forma még komolyabban, kompaktabban és sportosabban hat. Ugyanakkor javítja az aerodinamikát is. Az orr és a hátsó rész újonnan került kialakításra, a sárvédő határozottabb kontúrt kapott. Különösen karakteresek az első fényszórók.

Porsche Cayenne S

A személyes szabadság kiélvezésének lehetősége a Porsche Cayenne S

 

A motor minden Porsche szíve. Itt kel életre a teljesítmény, a hang. A motor gondoskodik a hajtóerőről. Olyan dolgok ezek, amelyek a Porschét összetéveszthetetlenné teszik. Ezért az új Cayenne modelleket egészen különleges motorral láttuk el: ezek nagyteljesítményű motorok -közvetlen benzinbefecskendezéssel (Direct Fuel Injection - DFI). De miért pont Otto-motorok közvetlen benzinbefecskendezéssel? A nagy hatékonyság és a páratlan teljesítmény miatt.

 

Porsche Cayenne S  oldalnézetből

Porsche Cayenne S - A forma még komolyabban, kompaktabban és sportosabban hat

 

Körülbelül. Hozzávetőleg. Nagyjából. Nem a legmegfelelőbb szavak azok számára, akiknek pontos elképzeléseik vannak valamiről. Mint például a Porsche fejlesztőknek. Akik teljesen precíz irányítást és pontos visszajelzéseket várnak el. Minden nehézség és minden olyan akadály ellenére, amivel nap mint nap az utakon találkozni lehet. A pontos kölcsönhatás érdekében. Ami a lényeg.

 

Minden Porschéval szemben rendkívül magas mércét állítanak fel. A dinamikát, az agilitást, a biztonságot, a komfort és a mindennapos használatra való alkalmasságot illetően egyaránt. Mert a vezetési élmény mindennek a mércéje. A Cayenne modellek esetében terepen is.

 

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S a tengerparton

 

Új utakat járni. Új felfedezéseket tenni. Ám mindig fel kell készülni minden eshetőségre. Minden más könnyelműség lenne. Főleg, ha valaki már annyi mindent elért, hogy tulajdonképpen semmit sem szeretne többé nélkülözni.

 

Műszerfal

A Porsche Cayenne S korszerű technikai megoldásokat tartalmaz

 

A személyes szabadság kiélvezésének lehetősége. Egy olyan autóban, amelyben minden ott található, ahol arra Ön számít. És mindazt biztosítja, ami igazán fontos Önnek. Vezetési élmény, minden mennyiségben. Maximális ergonómia. Válogatott anyagok és a legkisebb részletig terjedő szeretet. Bőséges helykínálat. Amit komfortnak nevezünk - Porsche gyártmány.

 

(Forrás: porsche.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlen.biz

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.