2009. 08. 27. - 06:10

Renault Mégane Limousine: impozáns, robusztus megjelenés

Renault Mégane Limousine: impozáns, robusztus megjelenés
A 4 ajtós Mégane Limousine határozottan korunk autója. Impozáns megjelenés, jellegzetesen robosztus külső, előkelő arányok...
Tekintse meg a Renault Mégane Limousine videóját!


A Mégane Limousine kiemelten figyel a vezetőjére. Belül mindent úgy terveztek meg, hogy Ön és utasai jól érezzék magukat.

Renault Mégane Limousine

A 4 ajtós Mégane Limousine határozottan korunk autója



Fürge az utakon, biztos a kanyarokban. A 4 ajtós Mégane Limousine példásan dinamikus magatartásról tesz tanúbizonyságot, és újszerű vezetési élményt ad. A Mégane erőteljes személyisége megmutatkozik motorjai teljesítményében is.

 

Renault Mégane Limousine hátulról

A Renault Mégane Limousine fürge az utakon, biztos a kanyarokban

 

A Mégane Limousine kiemelkedő biztonságot kínál minden utasának, amelyről a hat légzsák, az ABS, a kipörgésgátlóval párosított menetstablizátor, az alulkormányzás-gátló, a Renault Utasvédelmi Rendszer, és az övelőfeszítős - erőhatárolós, 3 pontos biztonsági övek gondoskodnak, felszereltségtől függően. A Mégane Limousine biztonsági felszerelései nemcsak a védelemben, de a megelőzésben és a korrigálásban is segítenek Önnek. Mindezt azért, hogy Ön nyugodtan vezethessen!

 

Utastér

A Mégane Limousine kiemelkedő biztonságot kínál minden utasának

 

 

A hőmérséklet és a szellőzés elektronikus kijelzése és állítása. Gyors párátlanító funkció és napfény-érzékelő.

 

Vezetőtér

A Renault Mégane Limousine korszerű technikával

 

A belső visszapillantó szintjén, a szélvédőn találhatók, lehetővé teszik, hogy csökkenő fényviszonyok esetén a fényszórók automatikusan felkapcsolódjanak, illetve eső esetén automatikusan bekapcsoljon az ablaktörlés.

 

(Forrás: renault.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.