2009. 08. 28. - 06:49

Az arc a tömegben: az új Polo

Az arc a tömegben: az új Polo
Az egyéniség kifejezése. Hitvallás a stílus mellett. Szabadság. Státuszszimbólum vagy egyszerűen szállítóeszköz. Teljesen mindegy, hogy Ön miként vélekedik az autókról - egy biztos, az autó mindig is egyfajta állásfoglalás volt, és az is marad. Válassza azt, ami összetéveszthetetlen: az új Polót.

Tekintse meg a Volkswagen Polo videóját!


Hatás. Markáns.


Sokszor egyetlen pillantás is elég és a dolgok egyértelművé válnak - az új Polo jó eséllyel pályázik arra, hogy az ember gyakran rajta felejtse a szemét. Mert a külsején mindig észre lehet venni valami újat. Valami karakterest. Valami elbűvölőt. Mint például az erőteljes karosszéria. A kissé ferdén álló fényszórók, amelyeket a fekete hűtőrács lamellák széles sávja köti össze. Vagy az ajtók atletikus kialakítása.

 

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo - Az egyéniség kifejezése


Marad. Hűséges.

 

A tetszetős külső és a tartósság még mindig csak kivételes esetekben találkozik egymással. Az új Polo ilyen kivételt jelent. Így miközben a legendás Volkswagen minőségnek köszönhetően sokáig örömét leli majd az autóban, biztos lehet benne, nem csak Önt fogja kiszolgálni: több generáció számára is biztosítja a mobilizációt.

 

Volkswagen Polo

Az új Volkswagen Polo tetszsetős vonásokkal rendelkezik


Karakter. Erős.

 

Ma a karaktert gyakran használják az érvényesülési képesség, az öntudatosság és a szuverenitás szinonimájaként.

 

Utastér

A Volkswagen Polo kivételes vezetési élményt nyújt!

 

Tökéletesen átgondolt tulajdonságok jellemzik az új Polót. Szolgáljunk bizonyítékokkal? Vegyük például a nagyteljesítményű benzin- és Common-Rail dízelmotorokat, vagy az extraként rendelhető sportfutóművet és a könnyűfém kerekek széles választékát.

 

Volkswagen Polo hátulja

Volkswagen Polo

 

(Forrás: vw.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.