2009. 09. 03. - 06:47

Dodge Journey - Nyugodt, kellemes utazás élménye

Dodge Journey - Nyugodt, kellemes utazás élménye

A Dodge Journey tekintélyes megjelenésével mások figyelmét is magára vonja, amely a modern erőforrással, a belső extrákkal és a tágas csomagtérrel nyugodt, kellemes utazást biztosít.

Tekintse meg a Dodge Journey videóját!

 

A Journey kétliteres, DOHC, 16 szelepes, soros négyhengeres turbódízel motorja részecskeszűrővel is rendelhető, amely csökkenti a károsanyag-kibocsátást. Emellett ez az egyik első Dodge modell, amely dupla kuplungos Getrag hatsebességes automatikus váltóművel is megrendelhető, a még jobb teljesítmény és gazdaságosság jegyében.

 

Dodge Journey

Mivel a Journey oly sokat kínál mások figyelmét is magára vonja. Ezért része a csúcstechnikájú lopás-gátló az alapfelszereltségnek

 

A Journey alap-erőforrása 2.4 literes, DOHC, 16 szelepes, kétoldali változó szelepvezérlésű, így az autó károsanyag-kibocsátása alacsony, de kiváló a csúcsteljesítménye és a forgatónyomatéka, emellett kellemes az alapjárati és az alacsony fordulatú viselkedése is.

 

A Journey SXT kifinomult 2.7 literes, DOHC, 24 szelepes, V6-os erőforrásához precíz, négysebességes, automatikus váltómű csatlakozik.

 

Dodge Journey hátulja

Journey - Utakra termett!

 

Az italok könnyen kilötyögnek. De ugyan ilyen könnyű elfeledkezni a bosszúságról. Az opcionális folt-, szag- és statikus töltés taszító kárpit segít frissen és tisztán tartani az üléseket; hosszabb ideig, mint eddig bármikor. Ezt a fejlett szövetet úgy tervezték, hogy ellenálljon a folttisztításnak - akár többször ugyanazon a helyen - és sokáig megőrizze újszerű színét és tapintását.

 

Puha, kéttónusú bőrkárpitozású ülések tehetik még kifinomultabbá az autó utasterét. A második sor ülései akár dönthető támlával is rendelhetők, az első sorban pedig ülésfűtéssel enyhíthetők a hideg téli reggelek.

 

Utastér

Puha, kéttónusú bőrkárpitozású ülések tehetik még kifinomultabbá az autó utasterét

 

Élvezze a Journey kényelmét minden évszakban! Az opcionális automatikus légkondicionálón csak a hőmérsékletet kell beállítani, aztán el is lehet feledkezni róla. Az ötszemélyes változatokhoz kétzónás rendszer, míg a hétüléses kivitelhez háromzónás típus is választható.

 

Minden modellbe többfokozatú vezető- és utasoldali első légzsákokat szerelnek, emellett kiegészítő oldal- és függönylégzsákok rendelésére is van lehetőség. Utóbbiak mind a három sorban utazókat óvják.

 

Az utasok testi épségét összesen tehát hat légzsák védheti, amelyeket fejlett irányító rendszer (ORC) szabályoz. A többlépcsős mechanizmus a kicsi, bekötetlen, vagy rosszul elhelyezkedő utasokat védi a felfúvódás okozta esetleges sérülésektől.

 

Dodge Journey

Élvezze a Journey kényelmét minden évszakban!

 

Mivel a Journey oly sokat kínál mások figyelmét is magára vonja. Ezért része a csúcstechnikájú lopás-gátló az alapfelszereltségnek.

 

A különleges frekvencián működő Sentry Key rendszer szinte minden rablót meghátrálásra kényszerít, mivel a motor csak a megfelelően kódolt kulccsal indítható be. Az ajtókat és a csomagteret is védő rendszer hang- és fényjelzéssel riaszt.

 

Minden új Journey maximálisan flexibilis utas- és csomagteret kínál, öt, vagy akár hét embernek is. A második- és az opcionális (50/50 arányban osztott) harmadik üléssor is hátradönthető, ha nagyobb kényelemre vágynak az utasok, de akár a padlóba is hajtható, ha tágasabb csomagtérre van szükség.

 

[Forrás: dodge.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.