2010. 03. 07. - 05:00

Debütál az új Seat Ibiza Bocanegra

Debütál az új Seat Ibiza Bocanegra

Az új Seat Ibiza nem csupán a fiataloknak szól, hanem azoknak is, akik lélekben fiatalnak érzik magukat, akik értékelik a sportosságot, a minőséget, és mindemellett környezettudatosan élnek.

Az új Seat Ibiza tengelytávja megnőtt nyomtávja, pedig szélesebb lett, amely a dinamika szempontjából előnyös az új modellnek. Ugyanakkor a komfort és biztonság terén is fejlődött az Seat Ibiza, az új generációhoz már rendelhető tolatóradar és kanyarkövető fényszóró.

 

Az új Seat Ibiza Bocanegra nem csupán a fiataloknak szól

 

Az új Seat Ibiza Bocanegra nem csupán a fiataloknak szól

 
A Seat Ibiza karosszériáját a Luc Donckerwolke által képviselt praktikus és megnyerő külső elv alapján formálták meg. Az újratervezett orr-résznek és a határozott, hosszúkás vonalvezetésnek köszönhetően az autó dinamikus és modern, amelyet a részletekre fektetett óriási hangsúly varázsol kerek egésszé.

 

 

Az új Seat Ibiza Bocanegra bemutató videója


Az érdeklődők április 2.-től követhetik nyomon az új Ibizát, amikor is speciálisan felszerelt teherautók hordozzák körbe Európában a Seat új modelljét. Az új Seat Ibiza május 22-én, a Madridi Motor Show-n debütál majd, Magyarországra az első modellek várhatóan nyáron érkeznek majd.


(Forrás: Hírkereső.hu)


Szóljon hozzá a fórumon!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.