2010. 08. 31. - 05:55

Világpremier a BMW Concept 5 Series Active Hybrid

Világpremier a BMW Concept 5 Series Active Hybrid
A BMW tövábbfejlesztette a az ActiveHybrid technikát és így született meg a BMW 5-ös Limousine alajaira épített teljesen hibrid modell.

 

A BMW Concept 5 Series ActiveHybrid-et mind a környezetvédelem mind pedig az élvezetes vezetési élmény szempontjából csúcsteljesítmény jellemzi, mely köszönhető a hathengeres belsőégésű motor és az elektormos hajtás fantasztikus kombinációjának. Az új modell ötvözi a BMW 5-ös Limusine dinamikusságát és innovatív karakterét a továbbfejlesztitt hibrid technikával.

BMW Concept 5 Series Active Hybrid
Az ActiveHybrid az elektromos hajtás és a benzinmotor fantasztikus ötvözete


Az autó hajásrendszere elektromos hajtásból, nyolcfokozatú automata sebességvátlóból és Két Turbófoeltöltővel működő, soros, hathengeres benzinmotorból épül fel. Az ActivHybrid tehcnika tovább csökkentette a BMW motrojainakak amúgy is rendkívül alacsony üzemagag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékét, így több mint 10 százalékos csökkenést tudtak eléreni. A sportos vezetés élményét még intenzívebbé tette az elektromos motor, mely egyfajta teljesítménynövelő szerepet is betült.

BMW Concept 5 Series Active Hybrid
Környezetvédelem és hihetetlen vezetési élmény jellemzi


A BMW ActiveHybrid környezetkímáéő funkcióját növeli, hogy hajtástechnikája lehetővé teszi a városi forgalmban a tisztán elektromos használatot. Ezenk kívül tökéletesen megoldották a Start-Stop funkciót mely a belsőégésű motor következetes és rendszeres leállításával további fogyasztáscsökkenést eredményez.

BMW Concept 5 Series Active Hybrid
Luxus és sportos elegancia


Az autó szinvonalát csak tovább növeli a állóhelyzeti légkondicionáló funció, mely egy távirányítóval működtethető és az utasteret már a motor beindítását megelőzően jelentősen alacsonyabb hőmérsékletre tudja hűteni.


- BT-

(Forrás: A BMW Hivatalos Honlapja)


Szóljon hozzá a fórumon!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.