2010. 10. 29. - 05:18

Erős motor, formás külső ez a Dodge Challenger

Erős motor, formás külső ez a Dodge Challenger
A Dodge a nagysikerű Challenger modelljét megpróbálja még jobbá és népszerűbbé tenni, így a 2011-re megújítják a három éve fogalomban lévő modellt.
Az új autó külsején nem nagyon változtatnak, hiszen az annyira jól sikerült, hogy nem lenne értelme hozzá nyúlni. A változás inkább az autó technikai részében keresendő.

Dodge Challenger 2011-es modell
Az új modell külsejéhez nem nyúlnak a tervezők, az marad a régi

 

A motorkínálatra rá is fért az újítás, az eddigi 250 lóerős, 3,5 literes V6-os motort felváltja a V6-os, 3,6 literes 309 lóerős motor. Ennek már van szép kis nyomatéka és a benzint sem falja túlságosan. Az új Challenger legerősebb változata 470 lóerős lesz.

Erős motor, formás külső ez a Dodge Challenger
Sportosság, erő, dinamizmus ez jellemzi az új Challengert

 

Az új modell az erősebb motor mellett 20 colos egyedi felniket, nagyobb átmérőjű kipufogót, és formás légterelőket kap. Az autó utastere is megújul, Pearl White bőrborítású ülésekkel nem csak a kényelmet de sportosságot és a designt is hangsúlyozzák.

Ezen kívül az új Dodge nagyobb teljesítményű fékeket és kap, valamint a gyártók szerint az új motorrendszer üzemanyag hatékonyabb lesz az eddigieknél.


-BT-

(Forrás: dodge.com)

Szóljon hozzá a fórumon!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.