2018. 04. 11. - 13:10

Nicki Minaj új dalokat jelentett be

Nicki Minaj új dalokat jelentett be

Két új szerzeménnyel tért vissza a tehetséges rapper – a csinos Nicki Minajt a közelmúltban már szinte kerestetni kezdték rajongói a nagy csend miatt.

Visszatért a zenei palettára Nicki Minaj. A világ legtehetségesebb női rapperének tartott Nicki két új dallal is előrukkolt, azok után, hogy hónapokig tartó hallgatása miatt a rajongói már aggódni kezdtek miatta.
 
Nicki Minaj Barbie Tingz nevű single lemezének borítója
Nicki Minaj Barbie Tingz nevű single lemezének borítója
 
Közösségi oldalán sem szólalt meg, ezért néhány követője „Find Nicki Minaj” felszólítással arra buzdított másokat is, hogy próbálják megtalálni. Van, aki még azt is felvetette, hogy él-e egyáltalán. Többen kifejezték, hogy nagyon hiányolják.
 
A 35 éves Nicki Twitter oldalán jelentette be két szerzeményét, amelyek a Barbie Tingz és a Chun-Li címet kapták, s hivatalosan április 12-én mutatja be őket.
 
 
A női rapper mindkét single borítóját a nyilvánosság elé tárta.
 
Nicki Minaj az Instagramra is visszatért, mivel szerette volna megosztani a Mercedes-Benzzel közös kampányát is rajongóival.
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.