2018. 04. 17. - 12:00

Hotel Clark: nehezen találni szebb panorámát

Hotel Clark: nehezen találni szebb panorámát

Noha már márciusban megnyílt, a gyönyörű panorámás, új budai szálloda április 10-én tartotta hivatalos megnyitóját. A Hotel Clark nevéből adódóan a budapesti Clark Ádám térnél áll.

Hivatalosan is megnyitotta kapuit a tagadhatatlanul kiváló helyszínen épült Hotel Clark. A remekbe szabott új szállodát csupán 200 négyzetméteren húzták fel, s összesen 86, luxus színvonalon berendezett szoba áll benne a vendégek rendelkezésére – írta meg a turizmusonline.
 
A hotel helyén korábban a Budai Takarékpénztár épülete működött, melyet Ybl Miklós tervezett, de a második világháború idején sajnos bombatalálat érte.
 
Szemet gyönyörködtető dizájn és kényelem a Hotel Clarkban
Szemet gyönyörködtető dizájn és kényelem a Hotel Clarkban
 
Újraélesztésére már többen gondoltak, s most ez meg is valósult: a Continental Group üzemeltetésében működő Unione Clark Kft. vásárolta meg és csinált belőle minden igényt kielégítő, új szállodát.
 
A 4 csillagos superior hotel négyféle szobát kínál az ide érkező vendégeknek, s természetesen a főnyeremények azok, amelyek a Clark Ádám térre, a Dunára, illetve a Várra néznek.
 
Trendi szobák és csodás kilátás várja a Hotel Clark vendégeit
Trendi szobák és csodás kilátás várja a Hotel Clark vendégeit
 
A szálloda tetejére egy sky bárt terveznek, ahonnan még csodálatosabb kilátás tárul majd a vendégek elé – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Egészen a nyitásig nem dőlt el, hogy az egykori takarékpénztár épületének földszintjén milyen szolgáltatás működik majd. Mostanra azonban már kiderült, hogy egy nemzeközi high end lánc tagjaként Beef Bar nyílik majd a hotel aljában – a gasztronómiaszeretők nagy örömére.
 
Fotó: hotelclarkbudapest.hu
 
B.A.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.