2018. 04. 25. - 11:30

Kiengedték a börtönből Meek Millt

Kiengedték a börtönből Meek Millt

Hazatérhetett a rácsok mögül a népszerű rapper. Nicki Minaj exbarátja öt hónapot töltött börtönben, amely elmondása szerint egy rémálom volt számára.

Kiengedték a börtönből Meek Mill rappert, akit 2017 novemberében visszatessékeltek a rácsok mögé a próbaideje megsértése miatt.
 
A sztár köszönetet mondott a Pennsylvaniai törvényhozóknak, akik elrendelték a börtönből való távozását 2018. április 24-én.
 
Meek Mill végre kiszabadulhatott a börtönből
Meek Mill végre kiszabadulhatott a börtönből
 
A Billboard által megjelentetett sajtóközleményében Meek Mill azt írta: szeretné megköszönni Istennek, a családjának, barátainak, ügyvédeinek, a Roc Nation csapatának – köztük Jay-Z-nek -, a rajongóinak, valamint a Pennsylvaniai Legfelsőbb Bíróságnak a támogatást, a szeretetet és a bátorítást a nehéz időkben.
 
„Miközben ez az 5 hónap valóban rémálom volt, az imádokozások, látogatások, hívások és levelek segítettek nekem, hogy pozitív maradjak"– írta Meek Mill.
 
 
Nicki Minaj exkedvese a Philadelphiai Kerületi Ügyészség Hivatalának pedig köszönetet mondott azért, hogy elkötelezettek az igazságszolgáltatás iránt.
„Nemcsak magam miatt mondom ezt, hanem más, olyan emberek kapcsán, akiket igazságtalanul kerültek börtönbe” – tette hozzá a rapper.
 
Meek Mill ügyvédei nemrég kritikát fogalmaztak meg azzal kapcsolatban, ahogyan a híresség ügyét 2008-ban kezelték, egy rendőrségi korrupciós botrány kapcsán. Büntetését túlzónak találták, melyet részben az akkori bíró döntésének tulajdonítanak, aki állítólag személyes bosszút állt a hip-hop sztáron.
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.