2018. 04. 26. - 08:56

CARAMELL PREMIUM RESORT****superior

CARAMELL PREMIUM RESORT****superior
A közel három hektáron elterülő szálloda távol-keleti stílusjegyekei a modern formavilággal ötvözve, finom eleganciát és harmóniát sugároz.
 
A Caramell Premium Resort****superior 4 épületszárnnyal, közel 2000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness részleggel, 400 fős rendez­vény és konferenciakapacitással, 142 nagyméretű családi szobával és lakosztályokkal, egészség központtal, különleges ayurvedikus kezelőkkel, meditációs japán kerttel és tematikus a’la carte étteremmel várja a kikapcsolódni vágyókat.
 
A Caramell Premium Resort komplexitásának köszönhetően minden korosztály számára élményt és szórakozási lehetőséget biztosít:
bel-, és kültéri medencék, gyermekpancsoló, változatos szauna-világ, wellness bár, játszótér, bowling pálya, saját cukrászműhely, Kristály Torony mászó-, és kalandpark.
 
 
 
 
 
CARAMELL PREMIUM RESORT****superior

CARAMELL PREMIUM RESORT****superior

 

 

 

 
 
A Caramella Kids Klub szervezésében a gyerekek animációs foglalkozásokon, míg szüleik testi lelki egyensúllyal kapcsolatos kezeléseken vehetnek részt, így kínálva kikapcsolódást az egész család részére. Céges rendezvénynek is kiváló helyszín: a kiválasztott hely atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvény résztvevői jól érezzék magukat, hosszú távú élményt biztosítva nekik.
 
A szállodásól és a nyári ajánlatokról további információk a szálloda weboldalán:
 
A Caramell Premium Resortban minden adott, hogy vendégeik megélhessék a valódi harmóniát. Látogassanak el Bükfürdőre és hangolódjanak a nyár varázsára!
 
 
 
 

Caramell Premium Resort
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel: +36 94 558 030
E-mail: info@caramell.hu
Web: www.caramell.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.