2018. 04. 27. - 21:00

Böllérfesztivál Héhalomban

Böllérfesztivál Héhalomban
A Nógrád megyei kis faluba több ezren látogatnak el, hogy élvezzék a gasztronómiai kavalkádot és a színvonalas, hagyományőrző programokat.
Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Böllér Bajnokok Ligáját a településen, amelyen 30-32 csapat vesz részt. A szervezők jótékonysági célzattal hozták létre az eseményt, amelynek bevételét a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak adományoznak.
 
diszno
Böllérfesztivál Héhalomban
 
 A fesztivál igazi élményt nyújt a gasztronómia szerelmeseinek, hiszen mindenféle disznóság kóstolására lesz lehetőség. A fő cél a hagyományőrzés, amely által szeretnék bemutatni és tovább adni a disznótor tradícióját. Ezentúl egész nap hagyományőrző egyesületek szórakoztatják a vendégeket zenés és táncos előadásokkal.
 
 Idén első alkalommal lesz látványos ökörsütés, de díjugrató verseny is. Ráadásul a székelyhídi favágók is meglepetéssel készülnek. A fesztivált április 28-án rendezik meg.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.