2018. 05. 02. - 11:40

Calvin Harris a legtöbbet játszott 21. századi skót művész

Calvin Harris a legtöbbet játszott 21. századi skót művész

Összesítette a PPL zenei licenc vállalat a 21. század legtöbbet játszott skót művészeinek listáját. Calvin Harris igen előkelő helyen végzett.

Megvan a Top 15 – azon skót művészek neve, akiket a 21. században eddig a leginkább hallgattak az emberek, játszottak a brit rádiók és tévék.
 
A PPl zenei engedélyeket kiadó vállalat által összeállított lista élén a legtöbbet játszott skót előadók között a Grammy-díjas és többszörös platinalemezes Calvin Harris áll.
 
 
Ez talán nem is csoda, visszatekintve az elmúlt 12 esztendőre és világszerte ismert slágereire.
Calvin Harris dalait szinte folyamatosan játsszák az elmúlt 5 évben, átlagosan minden 6. percben elhangzik tőle valami az Egyesült Királyság rádió- vagy tévéadóin.
 
A PPL Repertoire csapata szerint a skót sztár három legtöbbet közreadott slágere a 21. században a We Found Love, melyet Rihannával ad elő, a This is What You Came For, szintén Rihanna közreműködésével, valamint a How Deep is Your Love, amely Calvin Harris és a Disciples előadásában hangzik el.
 
 
A szerzemény 2011-es megjelenése óta a We Found Love-ot összesen 5 ezer órányit játszották a brit televízókban és rádiókban az összesítés alapján.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.