2018. 05. 16. - 11:20

Kiszivárogtatott pár dalcímet Kanye West

Kiszivárogtatott pár dalcímet Kanye West

Elárult néhány lehetséges dalcímet közelgő új albumairól a népszerű rapper. Kanye West trükkös módját választotta a dolognak a Twitter közösségi oldalon.

Kanye West újabb lemezre, mi több, lemezekre készül? A sikeres rapper kiszivárogtatott egy lehetséges dalcím-listát, melyeket új albumán lehet majd meghallgatni.
 
A Bound 2 slágergyárosa a Twitterre tett fel egy videót, melyen két fehér tábla mögött ül, s ezeken különböző feliratok szerepelnek, melyek utalnak a lehetséges lemezcímekre: „Kids”, „Ye” és „Push”.
 
Kim Kardashian és Kanye West - a rapper nagy munkában van
Kim Kardashian és Kanye West - a rapper nagy munkában van
 
A címek alatt pedig néhány dalcím látható, melyeken Kanye West jelenleg dolgozik, mint például „Wouldn’t Leave”, „Feel The Love” vagy „Reborn”.
Kanye új posztja csupán pár órával azután jelent meg, hogy a 40 esztendős rapper a napokban bevallotta, kikapcsolta a telefonját annak érdekében, hogy ne zavarják, miközben az új dalain munkálkodik. A készüléket 2 hétig nem vette fel.
 
 
Kim Kardashian West, a rapper felesége annyit árult el, hogy a sztár öt albumon dolgozik egyszerre, s a napokban megrendezett Met Gálán sem vett részt elfoglaltságai miatt - így a neje, akivel hérom gyermeket nevelnek, egyedül ment el a jeles eseményre.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.