2018. 05. 16. - 13:00

Hűségprogrammal csábít az easyJet

Hűségprogrammal csábít az easyJet

Új kedvezményt biztosít az easyJet azok számára, akik hosszú ideje hűségesek hozzá – emellett több pénzt szán easyJet Holidays nevű leányvállalatára is.

Hűségprogramot indít az easyJet – a brit légitársaság vezetője, Johan Lundgren az első féléves üzleti eredményeket követően döntött így.
 
A hűségprogram célja növelni au üzleti céllal utazók számát a járataikon, ám hogy ezt pontosan mikor vezetik be, egyelőre nem tudni – írta meg az airportal.hu.
 
Hűségprogramot indít az angol easyJet légitársaság
Hűségprogramot indít az angol easyJet légitársaság
 
Az easyJet szeretne jobb pozícióba kerülni és felvenni a versenyt a Thomas Cook, valamint a TUI üdültető légitársaságokkal – emiatt több pénzt szánnának az easyJet Holidays leányvállalatra.
 
A fapados légitársaság egyébként viszonylag jó pénzügyi eredménnyel zárt a március 31-ével véget ért első félévben – tavaly még volt 121 millió fontos veszteségük, most viszont 8 milliós nyereséget is elkönyvelhettek – írta meg az airportal.hu.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.