2018. 05. 30. - 11:10

Lady Gaga: új album régi társsal?

Lady Gaga: új album régi társsal?

Ismét összeállt régi alkotótársával a tehetséges énekesnő? Lady Gaga és Tony Bennett stúdióba vonult, elhintve a lehetőséget, hogy új albumot készítenek együtt.

Felvételeket rögzítő stúdióban találkozott újra egymással Lady Gaga és Tony Bennett – stúdióba vonulásukkal azonban elhintették a hírt, hogy új album készül – mégpedig ismét közös munkával.
 
Lady Gaga újabb lemezt készít majd Tony Bennettel?
Lady Gaga újabb lemezt készít majd Tony Bennettel?
 
A sikeres énekesnő és a 91 esztendős énekes a New York-i Electric Lady Studio-ban találkozott május végén, ahol Lady Gaga jelenleg új dalokat rögzít. Vagyis, nem véletlenül röppent fel a találgatás, vajon együtt dolgoznak-e majd újra.
 
Lady Gaga és Tony Bennett 2014-ben rögzítette a Cheek to Cheek című lemezt. A jazz alapokon nyugvó album bejárta a világ toplistáit, beleértve a Billboard 200-at. A Grammy díjat is elnyerte legjobb hagyományos pop-vocal albumként.
 
 
A duó 2015-ben közös turnéra indult, s számos eseményen is támogatták egymást.
 
A zenei veteránnak számító Bennett nem csinált titkot abból, hogy szívesen dolgozna együtt ismét Lady Gagával: 2017-ben már beszélt erről a Billboardnak.
 
Elmondta: már szó esett közte és az eredetileg Stefani Germanottaként anyakönyvezett énekesnő között arról, hogy lesz egy második album. „Lady Gaga jelenleg nagyon elfoglalt, de 2018 elején tervezünk készíteni egy második lemezt” – fogalmazott Tony Bennett.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.