2018. 06. 27. - 10:15

Ariana Grande kénytelen volt könyörögni rajongóinak

Ariana Grande kénytelen volt könyörögni rajongóinak

„Tűzszünetre” szólította fel a kedvelőit az énekesnő, miután megelégelte, hogy eljegyzését követően valóságos hozzászólás-áradat zúdult rá és sokan megkritizálták.

Mindenkit meglepett, hogy a csinos énekesnő a közelmúltban bejelentette eljegyzését Pete Davidson humoristával.
 
A No Tears Left to Cry előadója június 18-án fogadta el a lánykérést a Saturday Night Live sztárjától, egy forgószélszerű szerelmet követően – majd pedig számos kritikával szembesült még a leghűségesebb rajongóitól is, akik „Arianators”-nak nevezik magukat.
 
 
A rajongók megkérdőjelezték a döntését, ezért Ariana Grande a napokban nyíltan megkérte őket, hogy fejezzék be ezt a stílust. A popsztár világossá tette, hogy nincs ideje a gyűlölködőkre, s könyörgött a rajongóinak, hogy tegyenek pontot a „közösségi média háború” végére.
 
A sztár külön is írt egyik rajongójának, megkérdőjelezve, hogy jól érzi-e magát azok a bejegyzések miatt, amelyekkel bombázza őt.
 
Ariana Grande mindenkit biztosított afelől, hogy nagyon szereti őket, de megkérte rajongóit a vita lezárására.
 
Pete Davidson eközben az Instagramon is gratulált Arianának 25. születésnapjára, s a „legértékesebb angyalnak” nevezte a párját. Pete egyébként egy évvel fiatalabb az énekesnőnél.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.