2018. 07. 02. - 08:45

Kaley Cuoco férjhez ment

Kaley Cuoco férjhez ment

Megtartották az esküvőt: a csinos színésznő San Diegoban hivatalosan is összekötötte életét a professzionális lovas Karl Cookkal.

Néhány hónappal ezelőtt nagy örömmel jelentette be Kaley Cuoco, hogy a párja, Karl Cook megkérte a kezét. A könnyekig meghatódott sztárról videó is felkerült saját közösségi oldalára.
 
Karl Cook és Kaley Cuoco összeházasodott
Karl Cook és Kaley Cuoco összeházasodott
 
Kaley és a profi lovas Karl most tartotta meg az esküvőt, a dél-kaliforniai San Diegóban, június 30-án. Az Instagramra már posztolt képeket a nagy napról.
 
A 32 esztendős színésznő divatos csipkeruhát választott az alkalomra, haja pedig egy magas, mutatós kontyba lett feltűzve. Később, a bulin már kényelmesebb fehér ruhában mulatott.
 
A szerelmespár már nagyon várta az esküvőt
A szerelmespár már nagyon várta az esküvőt
 
Kaley korábban is „lelkitársnak” nevezte Karl-t, s alig tudta kivárni, hogy hivatalosan is összekössék életüket. Mint írta egy bejegyzésében a közösségi oldalán, tervezgetnek és sokat beszélnek az esküvőről – amelynek ideje most, június végén meg is érkezett.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.