2018. 07. 07. - 09:00

Michael Bublé és párja kislányt vár

Michael Bublé és párja kislányt vár

Megerősítette a neves énekes, hogy feleségével, Lousianával pár héten belül ismét szülők lesznek, kislányt várnak. A baba két kisfiú mellé érkezik.

Újra gyermeket vár Michael Bublé és neje, Luisana Lopilato. Bár a hírt korábban már bejelentették, a népszerű énekes most erősítette meg a hónapok óta folyó találgatásokat, miszerint valóban kislányuk érkezik.
 

Michael Bublé és párja, Louisana két fiukkal
Michael Bublé és párja, Louisana két fiukkal
 
A 42 esztendős sztár és kedvese két kisfiút nevel együtt, a 4 éves Noah-t és a 2 éves Elias-t. A gyermek állítólag 3 héten belül megszülethet. Bublé az írországi Today FM-nek bevallotta, valóban nem hozta korábban nyilvánosságra, hogy lányuk lesz.
 
2018 márciusában az énekes a kanadai Vancouverben, a Juno Díjátadáson jelentette be, hogy a párja ismét várandós, mégpedig Britney Spears dalának refrénjével viccelődve: „Oops, you did it again” – azaz upsz, újra megtetted.
 
 
A családra egyébként már rá is fért a boldogság, mivel elsőszülött fiukat, Noah-t 2016-ban rákkal diagnosztizálták. A gyermek szerencsére jól halad a gyógyulás útján, sikeres kezelését követően.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.