2018. 07. 18. - 08:55

Paris Jackson biszexuális

Paris Jackson biszexuális

Az egykori popikon lánya bejelentette rajongóinak, hogy mindkét nem iránt érdeklődik. Paris Jackson egy Q&A session keretében vallotta be a dolgot, ahol rajongók kérdezhettek tőle.

Paris Jackson elárulta, hogy biszexuális. Michael Jackson 20 éves lányát, aki egyébként színészként és énekesnőként is tehetséges, az elmúlt hónapokban Cara Delevingne-el hozták kapcsolatba. Paris most bevallotta, hogy valójában mindkét nemhez vonzódik és nem zavarja, hogy milyen kategóriába sorolják.
 
Paris Jackson meglepő módon egy rajongó kérdésére válaszolt igenlően arra a kérdésre, hogy biszexuális-e. „Úgy gondolom, de kinek van szüksége címkékre” – válaszolta a sztár.
 
Paris Jackson bevallotta, hogy biszexuális
Paris Jackson bevallotta, hogy biszexuális
 
Jacko lánya azonban nem erősítette meg, hogy Cara Delevigne a barátnője – a kérdésre úgy reagált, hogy „nem a te dolgod.”
 
Paris Jackson egyébként korábban Michael Snoddy dobossal járt, illetve arról is megjelentek hírek, hogy újra összejött a futballista Chester Castellaw-al, akivel korábban egy párt alkotott.
 
A rajongók azt is megkérdezték Paristől, vajon az édesapja halálának oka valóban akut propofol-mérgezés volt-e, de a lány visszakérdezéssel reagált: „miért teszitek fel most nekem ezt a kérdést?”
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.