2018. 07. 26. - 12:24

Az Adidas ma már nem csak sportcipőben gondolkozik

Az Adidas ma már nem csak sportcipőben gondolkozik
Nincs olyan fogyasztó, aki számára ne csengene ismerősen az Adidas márkanév. A hazánkban elérhető egyik legnépszerűbb sportmárkáról van szó esetében, amelynek története egészen 1920-ig nyúlik vissza. Ekkor történt ugyanis, hogy az alapító Adolf Dassler elkezdett tornacipők gyártásával foglalkozni. Később csatlakozott hozzá testvére is, ám ellentéteiket nem tudták megoldani, és így napvilágot látott a Puma is, ami a testvér, Rudolf Dassler nevéhez fűződik.
Mindezek ellenére tény azonban, hogy az Adidas napjainkban minden korábbinál szélesebb választékban jelen van a piacon, és kiváló minőségű lábbeliket kaphatunk ma is tőle. Idővel azonban már nem csak a sportcipők terén nyert teret az Adidas, hanem az ecipo.hu információi szerint a legnépszerűbb sportruházatok és felszerelések kapcsán is piacra lépett az.
 
Elég csak bemenni bármelyik sportmárkákat forgalmazó üzletbe, és ami először szembe fog jönni velünk, az szinte biztosan valamilyen Adidas termék. Vannak, akik kifejezetten megbízható futócipőit keresik, mások a ruházati termékeket kedvelik, vagy éppen a labdák és a táskák által nyújtott időtálló minőség mellett szeretnék letenni a voksot.
 
Trendi színek, izgalmas darabok
 
Az Adidas minden új kollekciójával arra törekszik, hogy az aktuális trendeket követve biztosítsa a megszokott minőséget és megbízhatóságot. Az élénk színek mellett természetesen a klasszikus fekete-fehér Adidas lábbelik kedvelői is megtalálják számításukat a kínálatban.
 
Az utcai cipők és a sportcipők széles választékban elérhetőek akár az online rendelés kényelmét kihasználva, de  olyan lábbelik is megtalálhatóak a kínálatban, amelyeket akár szoknyához is bátran viselhetnek a sportos lazaságot kedvelő nők, lányok.
 
Adidas papucsok otthonra és strandra egyaránt
 
A márka által nyújtott minőségről akkor sem kell lemondanunk, ha otthon szeretnénk egy kényelmes papucsot viselni, de például strandolás, fürdőlátogatás mellé is elérhetőek praktikus darabok. Ezeknek a modelleknek ereje éppen egyszerűségükben rejlik, és mellettük döntve biztosak lehetünk abban, hogy hosszú évekig kifogástalan állapotban állnak majd rendelkezésre.
 
Táskák utazáshoz és a hétköznapokra egyaránt
 
Nyaralás, utazás, kirándulás vagy egyszerűen csak a hétköznapi elfoglaltságok esetén is nélkülözhetetlenek a hátizsákok, sporttáskák és oldaltáskák. Az Adidas strapabíró, igényes megjelenéssel rendelkező darabokkal van jelen a piacon, melyek között mindenki találhat stílusának megfelelőt.
 
A sporttáskák edzőtermi látogatás alkalmával éppen úgy megállják a helyüket, mint akkor, ha néhány napos wellness kikapcsolódásra indulnánk. Az oldaltáskák akár a munkahelyre is remek választásnak bizonyulnak, családosoknak pedig kirándulás mellé jöhet jól az Adidas hátizsák.
 
Kiegészítők a hideg hónapokra
 
A sportos kényelemről természetesen akkor sem kell lemondani, ha az idő hidegebbre fordul. Az Adidas jó minőségű kötött sapkákkal, kesztyűkkel és baseball sapkákkal is várja az érdeklődőket, de a zoknik és sálak is elérhetőek a márka termékei között.
 
A férfiak ezek terén gyakran az egyszerűséget részesítik előnyben, a nők számára viszont a tervezők színes, kötött, pihe-puha darabokkal kedveskednek szezonról-szezonra.
 
Az Adidastól cipők terén megszokhattuk a kimagasló minőséget, s ezt természetesen akkor is megkaphatjuk, ha a márka ruhadarabjai, kiegészítői között szeretnénk válogatni. Ízléses melegítők, kényelmes pólók és pulóverek is megtalálhatóak az időszakról-időszakra megújuló sportos termékek között, de valahol mégis azt a stílust és megbízhatóságot hozzák  mindezek, amit oly régóta szeretünk az Adidas márkában.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.