2018. 07. 31. - 12:20

Erőteljes színek, kényelmes anyagok, csíkos elegancia – az idei nyár favoritjai

Erőteljes színek, kényelmes anyagok, csíkos elegancia – az idei nyár favoritjai

Határozott színekben, komfortos anyagokban járhatunk idén nyáron – az eleganciához hozzájárulhatunk csíkokkal és nem maradnak el a laza hatású, mégis nagyon mutatós trapézformájú nadrágok sem.

Színekben nincs hiány a legdivatosabb tavaszi-nyári ruhákat illetően. A 2018-as szezonban mindenki jól jár, akár az elegáns, akár a sportosabb darabokat kedveli.
 
A határozott, erőteljes színek – köztük a pink, a sötétzöld, a sárga vagy a kék – elsőre talán kezelhetetlennek tűnnek, de cseppet sem azok. Egyszerre is rendkívül hatásosak, de kitűnően variálhatók sötét színű alap darabokkal, ruhaként viselve ezeket az izgalmas színeket, mintákat pedig lehetetlen beleolvadnunk a környezetbe.
 
 
A színes, nőies minták, az elegancia hódít 2018 nyarán
A színes, nőies minták, az elegancia hódít 2018 nyarán
 
Persze, az sincs hátrányban, aki inkább csak a csíkos, egyszerűbb mintákat kedveli: a csíkos ugyanis szintén divatos, egyenesen az elegancia kelléke.
 
A díszítettség sem kerül háttérbe, csipkés kiegészítések sora bolondítja meg a kényelmes, megszokott anyagokat: így például a farmerkabátra is kerülhet mutatós hímzett ujj. A díszítés nőies, finom és romantikus.
 
Nagyon népszerű a szezonban a dzsungelminta is
Nagyon népszerű a szezonban a dzsungelminta is
 
S ha már az anyagok könnyedségéről van szó, a kényelem abszolút előtérben van – ehhez hozzájárul az is, hogy ezek egyre inkább pamutot idéző formatartásúak. A mostani nyár a lebegő anyagok divatja is.
 
S visszatérve a könnyedségre, mutatós és bármikor viselhető darab például a lágyan omló, trapézosan kiszélesedő nyári nadrág is. 
 
Ami a fazonokat illeti, divatos 2018 nyarán a derék alatti és feletti viselet is.
 
 
A csíkos anyag már önmagában is elegáns
A csíkos anyag már önmagában is elegáns
 
A szoknyák és nadrágok mellé pedig bármikor felkaphatunk egy kis blézert, kis kabátot, mely most újra reneszánszát éli. Aki azonban ragaszkodik a teljes kosztümhöz, annak érdemes tudnia, hogy nadrágkosztümből a laza és vidám stílusú, no és a kényelmes a menő.
 
Lehet válogatni – ahogyan azt megtehetjük a Moaré butik színpompás és elegáns darabjai között is!
 
B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.