2018. 07. 31. - 17:37

Látványos show keretében mutatta be kollekcióját a Tezenis

Látványos show keretében mutatta be kollekcióját a Tezenis
A világhírű márka hatalmas előadást tartott a közelmúltban, amely során a divat szerelmesei megcsodálhattak a legújabb darabokat. 
A Tezenis mint minden évben, most is egy varázslatos divatbemutatóval várta a vendégeket. Nem is bemutatóra, hanem inkább egy látványos show műsorra emlékeztettet az egész. Az idei évben az inspiráció a klubok hangulata volt, amelyet tökéletes sikerült visszaadni. A díszlet kicsit New York legmenőbb helyeire emlékeztetett, sőt még egy nagy diszkógömb is volt a háttérben. 
 
 
A bemutatóról nem hiányozhat a bloggerek, a vloggerek, de a divat őrültek sem. Ezen túlmenően pedig a legnagyobb sztárok is ott voltak, így Paris Hilton is. Ráadásul idén Magyarországról a nézők soraiban ült Rubint Rella, Dallos Bogi és Nagy Vivien is. 
 
Az örökösnő pedig, mint DJ állt színpadra és információk szerint őrült nagy bulit csinált. Természetesen a ruhából és bikinikből sem volt hiány, amelyek mind hódítani fognak jövőre. 
 
N.O. 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.