2018. 08. 27. - 10:45

Mága Zoltán jótékonysági koncertje milliókat gyűjtött

Mága Zoltán jótékonysági koncertje milliókat gyűjtött
Hatalmas tömeg előtt tartotta Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész a 100 templomi koncertsorozatának ünnepi díszelőadását Kossuth-díjas művészek közreműködésével a Szent István-bazilika előtti téren. A koncert teljes bevételét, 11 millió 77 ezer forintot Mága Zoltán karitatív célokra ajánlotta fel.
A hegedűművész a jótékonysági koncertsorozatának ünnepi díszelőadásával elsőként a teljes Kárpát-medencei magyarság melletti szolidaritás, az erőszak és a rasszizmus elleni kiállás bizonyítékaként a kárpátaljai Nagydobronyban felgyújtott református imaház és óvoda teljes felújítását segíti. A díszelőadáson közel tízezer ember vett részt. A fővárosból és ország legtávolabbi pontjairól, valamint határainkon túlról érkezett ünneplők zúgó vastapssal fogadták a Pro Caritate-díjjal is kitüntetett hegedűművészt, aki már második alkalommal indította útjára ökumenikus missziósorozatát.
 
 
Ha érdekli a teljes cikk, kattintson IDE.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.