2018. 08. 31. - 12:20

Bor és pezsgő kapja a főszerepet Budafokon

Bor és pezsgő kapja a főszerepet Budafokon
Budapest bornegyedeként számon tartott Budafok-Tétényben 29. alkalommal rendezik meg a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált, melyen negyven pincészet borai, négy színpadon ötven előadó koncertjei, borkóstolók, pincelátogatások, valamint számos ifjúsági és egyéb program várja a látogatókat.
 
Dél-Buda legnagyobb fesztiválja a családokat is várja, több helyszínen biztosítanak a gyerekek számára szórakozási lehetőséget. A színpadokon undergorund zenekarok, popzene és a könnyű jazz, és több stílus előadója is képviselteti magát. Az előző évek hagyományainak megfelelően a Magdolna utca idén is Művész utcává alakul, ahol a Budafok-Tétényben élő és alkotó, országos és nemzetközi hírű képző- és iparművészek műveit tekinthetik meg az érdeklődők.
 
 
Bor és pezsgő kapja a főszerepet Budafokon
Dél-Buda legnagyobb fesztiválja a családokat is várja
 
 
A rendezvényen negyven termelő kóstoltatja tételeit: fehéreket, rozékat és vöröseket, buborékkal vagy anélkül, budafoki borászatokból vagy a Kárpát-medence más borvidékeiről.

A Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválról tájékozódni a www.budafokiborfesztival.hu oldalon lehetséges.
 
/T.D.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.