2018. 09. 03. - 08:35

Megérkezett Rachel Weisz és Daniel Craig lánya

Megérkezett Rachel Weisz és Daniel Craig lánya

Világra jött a színészpáros kislánya. Rachel Weisz és Daniel Craig 2011-ben házasodott össze, ám mostanáig kellett várniuk közös gyermekük születésére.

Megszületett a sztárpár kislánya. Az 50 esztendős Daniel Craig és a nála két évvel fiatalabb Rachel Weisz 2011-ben kötötte össze életét hivatalosan is, mindkettejüknek van már gyermeke korábbi kapcsolatából.
 
Rachel Weisznek és Daniel Craignek közös lánya született
Rachel Weisznek és Daniel Craignek közös lánya született
 
Rachel Weisz 12 éves fiának, Henrynek Darren Aronofsky az édesapja, a színésznő korábbi vőlegénye. Daniel Craig-nek pedig van egy 26 esztendős lánya, Ella, volt feleségétől, Fiona Loudontól.
 
Rachel 2018 áprilisában beszélt először terhességéről egy interjúban, melyben azt is elmondta, valóságos csodának élik meg, hogy gyermeket várnak. A New Yorkban élő sztárpár barátai szerint teljesen természetes volt, hogy közös babát szerettek volna. „Teljesen odavannak egymásért, s mindig sokat tettek azért, hogy
házasságukat életben tartsák, sőt izgalmas legyen” – nyilatkozta egy bennfentes.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.