2018. 09. 10. - 08:27

Egyszerűen megfulladt Dolores O’Riordan

Egyszerűen megfulladt Dolores O’Riordan

A Cranberries énekesnőjének halála 2018 januárjában mindenkit lesújtott - eddig azonban nem került napvilágra, pontosan miért hunyt el Dolores O’Riordan, aki három gyermek anyja volt.

Mindenkit megdöbbentett 2018 januárjában, hogy a mindössze 42 éves énekesnőt holtan találták a londoni Park Lane hotelben. Dolores O’Riordan váratlan halála lesújtotta a családot, a barátokat és a rajongókat, ráadásul máig nem lehetett tudni pontosan, mi miatt hunyt el a sztár.
 
A Cranberries énekesnője egy, a napokban készült jelentés szerint egyszerűen megfulladt. A vizsgálat kiderítette, hogy alkoholmérgezést kapott és vízbe fulladt a kádban.
 
Dolores O'Riordan a Cranberries zenekarral
Dolores O'Riordan a Cranberries zenekarral
 
Az korábban sem volt titok, hogy Dolores bipoláris zavarban szenvedett, de sikerrel kezelték. Arra sem volt bizonyíték, hogy öngyilkos gondolatai lettek volna.
 
Az énekesnőt hiába próbálták újraéleszteni, miután a személyzet rátalált és kihívta a mentőket. A sztár állítólag alvóruhában volt, szája és orra pedig egyaránt a víz alatt.
Dolores a helyszíni adatok szerint 5 féle röviditalt ivott, a minibár tartalmát, valamint fél üveg pezsgőt. Véralkoholszintje négyszer magasabb volt a megengedettnél.
 
Az énekesnő szobájában néhány vényköteles gyógyszert is találtak, de ezekből nem vett be jelentős mennyiséget.  
 
 
Egy tanácsadó pszichiáter, aki még látta O'Riordant Dublinban január 9-én, csupán 6 nappal a halála előtt, azt mondta: a sztár jó lelkiállapotban volt, nem tűnt úgy, mintha bármi gondja lenne.
 
Dolores O’Riordan három gyermeket hagyott hátra, Taylor Baxter 20 éves, Molly Leigh 17, Dakota Rai pedig csak 12. Édesapjuk az énekesnő férje, Don Burton, a Duran Duran zenekar menedzsere.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.