2018. 10. 03. - 11:30

Taylor Swift nyitja az American Music Awards díjátadót

Taylor Swift nyitja az American Music Awards díjátadót

Sor kerül az énekesnő első díjátadó showjára – Taylor Swift nyithatja meg ugyanis az American Music Awards-ot 2018. október 18-án.

Első alkalommal lép fel díjátadó show-n Taylor Swift. A tehetséges énekesnő a 2018-as American Music Awards-on énekelhet.
 
A Shake It Off sikeres előadója a Good Morning America műsorban jelentette be, hogy október 18-án milyen megtiszteltetésben lesz része. A ceremóniát tervei szerint az I Did Something Bad dallal nyitná, 2017-es Reputation albumáról.
 
 
A bejelentést közösségi oldalán, videóban is megosztotta – melyen otthoni környezetben látható, a macskája társaságában.
 
A 28 esztendős énekesnőt bejelentése közben megzavarta a Meredith névre keresztelt cica, ezért a végén hozzátette: „Meredith nem izgatott – de én igen.”
 
A Reputation album megjelenése óta Taylor Swift távol tartotta magát a díjátadó show-któl, egyedül a Billboard Music Awardson szerepelt 2018 májusában.
 
Idén Taylor-t négy kategóriában jelölték díjra az American Music Awards-on: ezek az Év Művésze, a Kedvenc Pop/Rock Női Előadó, a Kedvenc Pop/Rock Album és az Év Turnéja.
 
Az átadón Mariah Carey, Cardi B, Carrie Underwood, Ciara, Missy Elliott, Dua Lipa, valamint a Panic! at the Disco lép fel, amely a Queen zenekar előtt tiszteleg majd.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.