2018. 10. 29. - 08:55

Nem fog többé híres nővel járni Brad Pitt?

Nem fog többé híres nővel járni Brad Pitt?

A sármos színész a jelek szerint besokallt abból, hogy a kedvesei ugyanolyan híresek, mint ő. Brad Pitt egy ismerőse szerint nem szeretne a jövőben sztárral járni.

Nem valószínű, hogy a jövőben újra színésznőt választ Brad Pitt. A jóképű, 54 éves színész a közelmúltban kezdett el ismét ismerkedni, miután 2016-ban hivatalosan is pontot tettek házassága végére Angelina Jolie-val.bradpitt5_nagy_vagott
 
Pitt egyik ismerőse árulta el a New York Postnak, hogy a színész alighanem kevésbé híres körökből választ majd párt.
 
Minden bizonnyal úgy véli, nagyobb eséllyel maradhat meg a kapcsolat.
 
Bár a sztár jelenleg főként a munkájára és Angelinával közös gyermekeikre fókuszál, ahelyett, hogy szerelmi életén gondolkodna.
 
A színésznővel hat csemetéjük van, akiknek nevelésében részt vesz.
 
A gyerekek közül három vér szerinti, a 12 éves Shiloh és a 10 esztendős ikerpár, Vivienne és Knox, valamint három örökbefogadott lurkó, Maddox (17), Pax (14) és Zahara (13).
 
Angelina Jolie és Brad Pitt 12 évet töltöttek együtt, ebben két évig éltek házasságban, 2014 és 2016 között. A színész korábban, 2000-től 2005-ig Jennifer Aniston férje volt.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.