2018. 10. 31. - 10:00

Hódító MI - otthoni termékekkel könnyítene életünkön az informatikai cég

Hódító MI - otthoni termékekkel könnyítene életünkön az informatikai cég

Mesterséges intelligencia segítségével működő otthoni és játék termékeket dobna piacra az Asus cég. A nemzetközi elektronikai vállalat „hihetetlen intelligenciaként” hirdeti új eszközeit.

Újdonságokkal rukkolt elő az Asus globális számítástechnikai hardver és szórakoztatóelektronikai vállalat a közelmúltban: alaplapok, grafikus kártyák, kijelzők, hálózati eszközök, mini számítógépek egész sorát mutatta be, valamint otthoni, üzleti- és játék célú termékeket.

Az új sorozatot a „Csendes-Óceáni Hihetetlen Intelligencia 2018” rendezvényen mutatták be, amely a második mesterséges intelligencia (MI) vezérelt generáció, a sikeres Zenbo robotika platformjukat követően – ezek közé a Zenbo Junior, ROG Maximus XI Apex alaplap és a ROG Strix XG49VQ játék monitor tartozott.

Az üzleti megoldások mellett a mesterséges intelligencia otthoni játékok lehetőségeit is fejleszti

Az üzleti megoldások mellett a mesterséges intelligencia otthoni játékok lehetőségeit is fejleszti

A Zenbo Junior például lehetővé teszi a fejlesztők, rendszerintegrátorok és az üzleti partnerek számára, hogy robotikus megoldásokat hozzanak létre és telepítsenek különböző üzleti alkalmazásokhoz, és zökkenőmentesen vegyenek részt az ügyfelekkel való érintkezésben – mondta el a cég szóvivője.

A Zenbo Junior átfogó fejlesztési eszközöket kínál. Távkezelő rendszerrel is rendelkezik, amely könnyen testreszabható, hogy megfeleljen a különböző elvárásoknak.

Oktatási szempontból a Zenbo Junior programozható érzékelőkkel és eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy megértsék robotika és az MI fogalmait, de közben kreatív módon fejlődjenek – a tanárok esetében pedig olyan osztály-menedzselő konzollal rendelkezik, amely lehetővé teszi a tananyagok és feladatok terjesztését és beadását.

Az ASUS teljes körű megoldásokat kínál üzletemberek és vállalkozások számára, innovatív mesterséges intelligencia-termékekkel, melyek irodai feladatokhoz, kiskereskedelmi és oktatási környezetekhez, valamint tartalomfejlesztéshez igazodnak - a vállalkozások jelenlegi és jövőbeli igényeinek kielégítésére.

Az otthoni játékok élvezhetőbbé tételét sem hagyták azonban figyelmen kívül: az új RT-AX88U, valamint AiMesh AX6100 Wi-Fi rendszert arra alkották, hogy ultragyors és stabil vezeték nélküli internetkapcsolatot hozzon létre.

Az új router megoldásai jelentősen feljavított összeköttetést biztosítanak a felhasználók számára, hogy zökkentőmentes média-használattal élhessenek, az online játékok és az internet böngészők esetében egyaránt.

László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.