2018. 11. 02. - 08:00

Kanye Westet óva intették Kim Kardashiantől

Kanye Westet óva intették Kim Kardashiantől

Annak ismeretében, hogy a népszerű rapper és a szemrevaló tévés személyiség már évek óta egy pár, nehéz elhinni, hogy Kanye Westet annak idején nagyon le akarták beszélni a Kimmel való találkozásról.

Kanye West azt a tanácsot kapta: ne randevúzzon Kim Kardashiannel, méghozzá azért, mert a csinos tévésztár mögött akkoriban már egy szexfelvételes botrány is állt. Kim készített egy szexvideót Ray J-vel, amely nyilvánosságra került.kimeskanye_kicsi_vagott

Kim Kardashian maga mesélte el a történetet a közelmúltban a Be Woke Vote műsorban.

Mint mondta, Kanye Westnek mindenki azt mondta, nem randevúzhat egy olyan nővel, aki szexvideón szerepelt, aki egy tévés valóságshow sztárja, mert ez tönkretenné a karrierjét.

Csakhogy Kanye csakazértis találkozott a szemrevaló Kimmel, akire határozottan pozitív hatást tett a férfi.

„Azt gondoltam magamban, ó, itt egy pasi, aki nem akarja nekem megmondani, mit csináljak. Én pedig meg fogom mutatni neki, hogy minden a legnagyobb rendben lesz” – fogalmazott Kim Kardashian, aki máig állítja: Kanye West mindig az erőt jelentette számára, mindig szeretni és értékelni fogja őt azért, mert kiállt mellette.

Kim Kardashiannek és Kanye Westnek ma már három gyermeke van - az idősebb kislány, North 5 éves, a kisfiú, Saint 2-, a pici lány, Chicago pedig 8 hónapos.

Kanye Kim elmondása szerint mindig sok gyermeket szeretett volna – eredetileg 7-et -, ám a felesége egészségügyi állapota miatt már a harmadik babát is béranya hordta ki. Persze, ez a módszer beválhat nekik több baba esetén is, ha további csemetékre vágynak.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.