2018. 11. 10. - 06:24

Kim Kardashian örökbe fogadna

Kim Kardashian örökbe fogadna

Információk szerint Kanye West a közelmúltban elárulta, hogy bizony neki nem elég három gyermek, ugyanis legalább hetet szeretne.

Kim Kardashian mindig is nagy családra vágyott, de úgy néz ki, férje, Kanye sincs ezzel másként, hiszen ő a hét alatt nem állna meg. Ezúttal a sztárpár örökbe egy csemetét méghozzá Örményországból, hiszen Kim édesapja, Robert onnan származott.
 
kim
Kim Kardashian gyermeket fogadna örökbe
 
Állítólag már a kapcsolatot is felvették egy árvaházzal és terveink szerint hamarosan elutaznak. Az ismerősök szerint Kim teljesen odáig lenne, ha egy örmény kisfiút fogadnának örökbe, hiszen édesapjára emlékeztetné őt. A szerelmesek olyannyira beleélték magukat egy újabb gyermek gondolatába, hogy már nevet is adtak a kicsinek, akit Kim ükapja után Sam Kardashianra keresztelnének.
 
Az örökbefogadásra egyébként azért van szükség, mert a híresség nem tudna világra hozni még egy babát. Orvosai szerint túl kockázatos lenne és akár bele is halhatna.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.