2018. 11. 16. - 12:00

Izgalmas ősz bőrrel, egyedi kabáttal és poncsóval – a Moaré Butiktól

Izgalmas ősz bőrrel, egyedi kabáttal és poncsóval – a Moaré Butiktól

Ne kedvetlenítsen el minket, hogy beköszöntött az ősz: ilyenkor főleg szükségünk van néhány új darabra, mellyel melegebb ruhatárunkat könnyedén feldobhatjuk! A budapesti Váci utcában található Moaré Butik kínálatában erre egyedi bőrruha, kabátok és poncsók is lehetőséget adnak.

Beköszöntött az ősz, s hamarosan a tél is itt van a nyakunkon.Bőrrel kombinált ruha poncsóval

S bár a hideg időben szívesen húzzuk össze magunkon a kabátot, alá bátran felvehetünk újszerű, szemet gyönyörködtető ruhamodelleket.

Hiszen az ősz is kínál izgalmas darabokat az öltözködésre. Sőt!

A szépséges, ünnepélyes alkalmi ruhák mellett ilyenkor egy-egy kabáttal is magunkra irányíthatjuk a figyelmet!

A Váci utcai Millennium Centerben található Moaré Butik 2018 őszén is olyan modellekkel várja vevőit, amelyekben garantáltan tetszeni fogunk magunknak.

Patkó Judit, az üzlet tulajdonosa nemcsak könnyed, különleges őszi megoldásokat kínál arra az időszakra, amikor túl hideg még nincs, de a hűvös levegő miatt már felveszünk kabátot – hanem kiemeli az érkező ünnepi szezonra ideális alkalmi ruhákat is.


Masnis őszi kabát franciás bájjalFranciás báj jellemzi például egyik kedvencét, a bézs-antracit színű, nyomott mintás kabátkát, mely a mell alatt egy hangsúlyos ripsz masnival záródik.

A hozzá tökéletesen illő, elegáns nadrág alja is különleges: lézervágott technikával készült, szépen idomul a lábhoz.

Az idei őszi-téli trend színében pompázik a piros alkalmi ruha, mely csupa vitalitás: egyszerű szabás, ám különleges nyakmegoldás jellemzi a modellt, nagyszerű aranydísszel.

Vagányabb hatást kelt a bőrrel kombinált, finom és karakteres ruha fekete ruha - a dekoltázsnál gyöngy díszítéssel.

Tetejére remek választás az átmeneti időben is remekül használható, dupla fodros, légiesen könnyű poncsó, mely a különleges ruha tökéletes kiegészítője és még melegít is!

B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.