2018. 11. 21. - 18:00

Új hotel a pesti Vörösmarty térnél: a D8 máris teltházas

Új hotel a pesti Vörösmarty térnél: a D8 máris teltházas

Vadonatúj, háromcsillagos szálló nyitotta meg kapuit Budapesten, a belváros szívében. A D8 névre keresztelt hotel még csak „soft opening” üzemmódban üzemel, de már teltház van.

Háromcsillagos, 8 szintes superior szálló nyílt a budapesti Vörösmarty tér szomszédságában, a Dorottya utcában. A Db elnevezésű hotelt máris rengetegen vették igénybe, pedig elvileg még soft opening üzemmódban van – írta meg a turizmusonline.hu.
 
A D8 hotel kívülről is igen izgalmas megjelenésű
A D8 hotel kívülről is igen izgalmas megjelenésű
 
A szálló egy új márkát képvisel, mivel lényege a lehető legtöbb, kis méretű szobával működő ház – a standard szobák csupán 15 négyzetméteresek a fürdőkkel együtt. Csak 10 szoba kivétel ez alól, a családi szobák, melyek két szállóhelyiséget tartalmaznak, közös fürdővel és előtérrel. A lobby, vagyis a fogadótér azonban elég tágas – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
A soft opening idején egyébként olcsóbban kínálták a szobákat, ezért az első hetekben meglehetősen nagy volt az érdeklődés: 69 euróért lehetett megszállni az ún. Bed & Breakfast szállóban.
 
A sárga és a mélykék az uralkodó szín a belső terekben
A sárga és a mélykék az uralkodó szín a belső terekben
 
A házban terveznek azonban konferenciatermet és bárt is – emelte ki köszöntőjében Flesch Tamás, az üzemeltető Continental Group részéről. A tulajdonos egyébként Kenyeres Sándor, míg a D8 projektvezetője és a cég ügyvezetője Szénási Zsolt.
 
Érdemes még tudni, hogy a hotelben a sárga és a mélykék szín dominál. A belső tereket a KROKI Stúdió alkotta meg, míg magát a házat a Bánáti + Hartvig Építész Iroda Kft. tervezte – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó: d8hotel.hu
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.