2018. 11. 30. - 22:00

Folytatódik a Magic Mike?

Folytatódik a Magic Mike?

Minden idők egyik legsikeresebb táncos filmje most újra képernyőre kerülhet? Channing Tatum megszólalt a téma kapcsán.

A Magic Mike kétségkívül az egyik legnépszerűbb alkotás, amelyért főként a nők rajonganak. Tavaly egy élő verziót is készítettek, amely hatalmas sikert aratott és nemcsak Amerikában, de Londonban is bemutatták. A táncos fiúkat pedig egészen jövő év tavaszig megtekinthetik Angliában az érdeklődők. Ráadásul az élő show-t nem más, mint maga Channing Tatum rendezte, akiért odáig vannak a nők.
 
Folytatódik a Magic Mike?
 
 A színésznek sajnos az idei év nem indult túl jól, ugyanis véget ért a házassága. Nem búslakodott azonban sokáig, ugyanis máris új barátnőt talált magának Jessie J személyében. A színész szerelmi élete mellett azonban fontos a karrier is.
 
Rengeteget dolgozik és nemrég Londonban megszólalt azzal kapcsolatban, hogy lesz-e folytatása a filmnek. Mint mondta, az élő show tulajdonképpen az, de sosem lehet azt mondani, hogy soha. Channing kitért arra is, hogy az első két alkotás nagyon különleges volt, de konkrétan nem mondta el, hogy várható új film.
 
 
Nagy Orsolya
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.