2018. 12. 12. - 11:05

Camila Cabello szünetet tart

Camila Cabello szünetet tart

Első alkalommal tart szünetet a népszerű énekesnő 6 éven belül. Camila Cabello már alig várja, hogy kicsit „kivonja magát a forgalomból” és átkerüljön „egy másik dimenzióba”.

Először szünetelteti egy ideig munkáját Camila Cabello, aki 6 éven át egyszer sem tartott hosszabb szünetet.
 
A Never Be The Same sláger sikeres előadója már nagyon várja a „vakációt”, szívesen kivonja magát egy időre a forgalomból. Twitter bejegyzésében azt írta: nyugalmat és inspirációt vár a szünettől, amikoris kicsit átkerül „egy másik dimenzióba”.
 
A 21 esztendős énekesnő korábban kifejtette: nem használja a közösségi médiát a telefonján, mivel szeretné távol tartani magát az online megjegyzésektől. Ezzel is védi magát a negativitástól.
 
„Igyekszem megvédeni magamat, amennyire csak lehet. Ezért nincs közösségi média a telefonomon – olykor az édesanyámét nézem, így ha valami sürgős, akkor tudok válaszolni vagy reagálni” – fogalmazott Camila Cabello.
 
Az énekesnő szerint ezzel lényegesen megváltozott az élete – nincs akkora esélye ráfutni valamilyen kommentre, ami sérti az érzéseit. „Sokat segít abban, hogy megnyugodjanak az idegeim” – tette hozzá Camila, aki lényegesen jobban érzi magát.
 
Remélhetőleg a szünet hatására még előnyösebb formában kapjuk vissza a tehetséges énekesnőt.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.