2018. 12. 18. - 11:37

Mellnagyobbítás – megfelelő alanyok vagyunk-e hozzá?

Mellnagyobbítás – megfelelő alanyok vagyunk-e hozzá?

Napjainkban nem kevés nő fordul szakorvoshoz azért, mert méretesebb kebleket szeretne. Sokaknál önbizalomhiány alakul ki ennek hiányában, mások a formát szeretnék korrigáltatni. Erre ma már megoldást nyújt az egynapos sebészet. De megfelelő alanyok vagyunk-e a műtéthez?

Manapság sokan vágynak tökéletesebb mellekre, s ennek érdekében hajlandók sebészkés alá feküdni. Jó hír, hogy az egynapos sebészet ma már gyorsan orvosolja ezeket a problémákat, akár mellnagyobbítás, akár korrekció a cél.
 
De mit jelent pontosan a mellnagyobbítás? Ez az eljárás növeli vagy visszaállítja a kebel méretét, szilikon gél vagy sóoldat implantátum segítségével, egyes esetekben zsírátültetéssel.
 
A legnépszerűbb és leggyakrabban alkalmazott esztétikai beavatkozásról van szó: a mellnagyobbításnak van a legrégibb és leginkább sikeres múltja. Ráadásul rengeteg nő elégedett az eredménnyel, aki szeretné visszanyerni előnyösebb külsejét vagy kisméretű keblek helyett nagyobbra vágyik.
 
A mellnagyobbítás manapság az egyik legnépszerűbb egynapos sebészeti eljárás
A mellnagyobbítás manapság az egyik legnépszerűbb egynapos sebészeti eljárás
 
Mikor fontoljuk meg a mellnagyobbítást?
 
-Amennyiben arányosabb, vonzóbb kebleket szeretnénk
-Arra vágyunk, hogy szebben álljanak rajtunk a ruhák
-Ha a terhesség, a fogyás vagy az öregedés előnytelenül hatott a mellek méretére és formájára
-Amennyiben a szimmetriát szeretnénk visszaállítani, mert egyik kebel látványosan eltér a másiktól
 
Előnyök és hátrányok
 
Természetesen, a mellnagyobbításnak is megvannak az előnyei és hátrányai.
 
Előnye kétségtelenül az, hogy elérjük az ideális alakot, jobban nézünk ki ruháinkban és fürdőruhánkban, sokkal fiatalosabb lesz a megjelenésünk.
 
Hátrányként azonban elmondható, hogy a mellimplantátumok időnként ellenőrzést követelnek meg, s idővel cserélni is kell őket.
 
Kockázatok vannak, ahogyan minden műtét esetében. A minket leginkább érintő rizikókat illetően érdemes egyeztetni orvosunkkal.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.