2018. 12. 23. - 19:26

Kristen Stewart szingli lett

Kristen Stewart szingli lett
Képzeld, a legfrissebb hírek szerint több évnyi randizás után a színésznő és modell barátnője a szakítás mellett döntöttek. 
Mindenkit meglepett, amikor Kristen Stewart és Robert Pattinson szakítottak, majd nem sokkal ezután nőkkel kezdett el randizni az Alkonyat színésznője. Utoljára Stella Maxwell oldalán tűnt fel, de végül úgy tűnik ez a kapcsolat is zátonyra futott. A napokban ugyanis egy ismeretlen, vörös hajú nő társaságában kapták lencsevégre Kristent miközben csókolóztak és egymás kezét fogták. Értesülések szerint a színésznő és Maxwell nemrégiben szakítottak, de továbbra is barátok maradtok. 
 
Kristen Stewart
Kristen Stewart szingli lett
 
Az Alkonyat szereplőjének ismerősei elárulták, hogy sok mindenben nem értettek egyet, így úgy döntöttek, külön folytatják tovább. Ráadásul Kristen nemrég Németországba utazott egy film miatt, így találkozni is alig tudtak. Nem akarták azonban nagy dobra verni a szakítást és továbbra is beszélnek egymással. 
 
Pletykák szerint annak ellenére, hogy a színésznő az elmúlt években csak nőkkel volt, nem zárja el magát egy újabb kapcsolattól egy férfivel. 
 
 
Nagy Orsolya
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.