2018. 12. 26. - 07:20

Titokban házasodhatott Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Titokban házasodhatott Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Egy Instagramra posztolt kép újra elindította a találgatást, vajon ezúttal valóban megvolt-e az esküvő: Miley Cyrus és Liam Hemsworth ugyanis nagyon úgy festenek rajta, mint aki a ceremóniáról érkezik.

Figyelemreméltó fotót közölt az Instagram Stories oldalon az énekesnő és a népszerű színész egyik közeli barátja: Conrad Carr olyan fényképet jelentetett meg a párról, melyen egy kétszintes tortát szelnek fel, ráadásul elegáns ruházatuk is beillene esküvői megjelenésnek.Miley Cyrus tényleg férjhez ment?

A felvétel egy ismerős otthonában készült, de látszik, hogy a családtagok is jelen vannak a háttérben, a helyszínt pedig lufikkal díszítették fel – köztük olyanokat is láthatunk, melyeken a „Mr.” és „Mrs.” felirat szerepel. Az asztalokon pezsgős poharak és desszertek állnak.

A Carr által feltöltött videón Liam Hemsworth és testvérei egyforma virágos felsőt viselnek és bolondoznak, a „közönség” pedig nevet a háttérben.

Mindezek ellenére sem Miley Cyrus, sem Liam családja nem osztott meg képeket a ceremóniáról, sőt részleteket sem árultak el arról, hol történt az esemény.

Miley és Liam Hemsworth 2009 óta éltek se veled, se nélküled kapcsolatban. 2013-ban Liam megkérte az énekesnő kezét, de pár évvel később felbontották az eljegyzést.

Végül 2016-ban ismét összejöttek, s azóta töretlennek tűnt a boldogságuk.

Kíváncsian várjuk a részleteket.

Fotó: Instagram

L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.