2019. 01. 10. - 13:53

Justin Bieber elhalasztja hivatalos esküvőjét

Justin Bieber elhalasztja hivatalos esküvőjét

Bombaként robbant a hír a közelmúltban, hogy a botrányairól elhíresült énekes megnősült. Úgy tűnik azonban a hivatalos ceremónia még várat magára.

Justin Bieber végre túltette magát Selena Gomezen. Ez pedig feltehetőleg nem másnak, mint új kedvesének Hailey Baldwinnak köszönhető, akivel hosszú ideje él boldogságban.
 
A szerelmesek nemrég össze is házasodtak. Ezt követően Kanadába költöztek, hogy több időt legyenek együtt, egy kicsit még a nyilvánosság elől is visszavonultak.
 
Justin Bieber és Hailey Baldwin
Justin Bieber elhalasztja hivatalos esküvőjét

A napokban azonban kiderült, hogy a hivatalos esküvővel még várnak. Eleinte azt pletykálták, hogy idén januárban kelnek egybe, de sajnos ezt elhalasztják. Egyesek szerint nem állnak még készen, hogy mindenki előtt kimondják a boldogító igent.
 
Egyelőre nem tudják, hogy mikor lenne a legalkamasabb a ceremónia. Emellett pedig a barátaik és a rokonok is nagyon elfoglaltak, így nehéz összeszervezni. Egy bennfentes arról számolt be, hogy a sztárpár semmit nem akar elsietni. Arról pedig, hogy Hailey milyen ruhát fog viselni vagy hol lesz az esküvő nincs információ.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.