2019. 01. 13. - 21:08

Jennifer Aniston pasit keres magának?

Jennifer Aniston pasit keres magának?
Képzeld, a legfrissebb pletykák szerint a népszerű színésznő mégsem élvezi annyira a szingli életét, ugyanis a szerelmet keresi.
Jennifer Aniston egy ideje már egyedülálló, de állítása szerint ez őt egyáltalán nem zavarja és boldognak érzi magát. Természetesen a váláson nem lehetett könnyű túltenni magát, de mint mondja, mostanra jól van.

Hamarosan azonban kezdetét veszi az Oscar-gála és bizony Jennek nincs kísérője sem a vörös szőnyegre, sem az utána következő partira. Éppen ezért nemrég úgy döntött, hogy keres magának egy férfit a rendezvényre.
 
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston pasit keres magának?

Információk szerint a színésznő barátait kérte meg, hogy kerítsenek neki egy pasit. Nem szeretne egyedül mutatkozni a gálán. Az egyik netes oldal azonban a dolog végére járt és felkeresték Jennifer szóvivőjét aki úgy nyilatkozott, hogy ez csupán egy pletyka, a színésznő ugyanis a bulikon nem kíván megjelenni, persze ez még változhat.
 
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.