2019. 02. 12. - 18:44

Mesterséges intelligencia alapú értesítéseket nyújt a YI Home Camera 3 otthoni okoskamera

Mesterséges intelligencia alapú értesítéseket nyújt a YI Home Camera 3 otthoni okoskamera
A YI Technology piacra dobta legújabb generációs otthoni okoskameráját, a YI Home Camera 3-at, ami mesterséges intelligencia alapú értesítésekkel és fejlett emberfelismerő technológiával rendelkezik.

A mesterséges intelligencia előnyeiből profitál a YI Home Camera 3 otthoni okoskamera, hiszen az értesítések ezen a módon kerülnek feldolgozásra. Ezzel elérhető, hogy a felhasználó személyre szabott értesítéseket kapjon, a feleslegeseket elkerülje, tehát valóban csak a fontos eseményekről értesüljön. S hogy az eszköz szerint melyek a fontosak, azt gépi tanulás útján, a különböző értesítésekre adott reakciókból sajátítja el.


A YI Home Camera 3 mesterséges intelligencia által
nyújt modern funkciókat a felhasználókat

A YI Home Camera 3 kamera a felvételeket Full HD felbontásban, 20fps-sel rögzíti, a H.264 videókódolási technika által pedig optimális tömörítést nyújt ezeknek a felvételeknek. Az eszköz az okostelefonra telepíthető Yi Home App alkalmazás által is vezérelhető, a nap 24 órájában, bárhonnan a világon.

A YI Home Camera 3 mesterséges intelligencia által nyújt modern funkciókat a felhasználókatTovábbi hasznos funkció az automatikus felhőbe szinkronizálás, így például egy olyan esemény, mint a baba első lépései, örökre megmaradhatnak a YI Cloud szolgáltatásnak hála. S ha már gyerekek: a kamera lényegében a felügyelő szerepét is be tudja tölteni, hiszen ha valamilyen abnormális hangot hall 5 méteres körzetben (mint például gyereksírás), akkor egy 6 másodperces értesítőt küld a felhasználó telefonjára.

A YI Home Camera 3 mozgásérzékelője nagyon fejlett, az embereket hatékonyan fel tudja ismerni, így nincs téves riasztás akkor, ha például egy macska vagy egy légy repül el az érzékelő előtt. Képes továbbá arra is, hogy különbséget tegyen élő ember, valamint egy fényképen látható ember között. Időzítő módja okán automatikusan be- vagy kikapcsolható, így amikor nincs szükség rá, energiát lehet megtakarítani.

A 80 x 110 x 34,5 milliméteres és 120 grammos, fehér színű YI Home Camera 3 otthoni okoskamera akár a falra is biztonságosan felszerelhető a mágneses tartó használatával. A szerkezet az Amazon webáruházban már megvásárolható, ára szállítás nélkül 59,99 dollár, vagyis kb. 17.000 forint.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.