2019. 02. 18. - 19:03

Nagy kijelző, gyors processzor és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó az OPPO K1 képességei közt

Nagy kijelző, gyors processzor és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó az OPPO K1 képességei közt
Az OPPO nemrég bemutatta új középkategóriás okostelefonját, az OPPO K1-et, mely ugyan nem tudja felvenni a versenyt a drága csúcsmobilokkal, de néhány innovatív megoldást azért tud nyújtani az érdeklődők számára.

Az OPPO K1 okostelefon 6,4 hüvelykes AMOLED érintőképernyőt kapott, mely 2340 x 1080 pixel (Full HD+) felbontású, 19,5:9 képarányú, 2.5D ívelt üveggel fedett, továbbá a részét képezi egy vízcseppformájú notch-szenzorsziget, rajta a 25 megapixeles előlapi kamerával. Sőt, ez a kijelző még több ennél, hiszen a teljes felülete használható ujjlenyomat-feloldásra, így tehát nem külön gombot vagy felületet kell keresni az ujjlenyomat-alapú feloldáshoz, hanem csak meg kell érinteni a képernyőt.


Az OPPO K1 egy erős középkategóriás okostelefon
néhány mesterséges intelligencia funkcióval


A hátlapra duál kamerát szereltek, ahol az elsődleges egység 16 megapixeles és LED-vakus, a másodlagos pedig 2 megapixeles. Ez a kamerarendszer mesterséges intelligencia alapú megoldásokkal szerelkezett fel, így például a mélységinformációk megállapítása és a jelenetmód beállítása is ezen a módon történik.

Az OPPO K1 egy erős középkategóriás okostelefon néhány mesterséges intelligencia funkcióvalA motorháztető alatt egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 660 14nm Mobile Platform processzor ketyeg, amelyet négy 2,2GHz-es és négy 1,8GHz-es Kryo 260 mag épít fel. Ehhez jön még egy Adreno 512 grafikus processzor, 4GB RAM és 64GB tárhely, mely utóbbi akár 256GB-os microSD memóriakártyával is kiegészíthető.

A dupla SIM-es OPPO K1-en Android 8.1 Oreóra épülő ColorOS 5.2 operációs rendszer fut. Az akkumulátor kapacitása 3.600 milliamperóra kapacitású. Az okostelefon vezeték nélküli tulajdonságai között szerepel a duál 4G/LTE (VoLTE), a Wi-Fi 802.11 ac (2,4 + 5GHz), a Bluetooth 5 és a GPS/GLONASS.

Az OPPO K1 forgalmazása kék és fekete színben február 12-től került forgalomba Indiában, ahol 16.990 rúpiás, azaz kb. 67.500 forintos áron juthatnak hozzá a vásárlók.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.