2019. 02. 27. - 08:55

Robin Thicke másodszor lett apa

Robin Thicke másodszor lett apa

Megszületett az énekes és kedvese újabb gyermeke. Robin Thicke immár másodjára lett apa. April Love Geary-vel ismét kislánynak örülhetnek.

Világra jött Robin Thicke és modell párja, April Love Geary második babája. A kislány 2019. február 26-án született és a Lola Alain Thicke-nek hívják. Második neve a sztár néhai nagypapája, Alan Thicke színész előtti tisztelgés.robinthicke_lola_1
 
Robin az Instagramon jelentette be a nagy hírt, ahol azt is megjegyezte: a kislány nagyon szép. „Köszönöm neked, Istenem, és neked, April, ezt az áldást!” – fogalmazott az énekes.
 
April Love Geary egy fekete-fehér fotót is feltöltött a kisbabáról, aki egyébként két héttel korábban érkezett – a modell március 10-ére volt kiírva, ami egyébként Robin születésnapja.
 
Thicke-nek és párjának már van egy lánya, az 1 éves Mia Love. A sztár azonban egy kisfiú édesapja is: Julian Fuego 8 esztendős, édesanyja Robin korábbi felesége, Paula Patton.
 
April és Robin egyébként nem zárja ki, hogy lesz harmadik babájuk – a modell azonban szeretne visszamenni dolgozni, amint a második kislány kicsit nagyobb lesz.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.