2019. 02. 27. - 12:05

Lady Gaga dala elvitte az Oscart

Lady Gaga dala elvitte az Oscart

Arra biztatta a jelenlevőket, hogy harcoljanak az álmaikért – Lady Gaga vehette át az Oscar-díjat a Legjobb Eredeti Dal kategóriában február 24-én.

Megkapta az Oscar-díjat Lady Gaga – a rangos elismerést a Legjobb Eredeti Dalért vehette át, melyet a Csillag születik című filmhez írt. A történetben maga alakította Ally-t, a tehetséges énekesnőt, partnere pedig Bradley Cooper volt.
 
A 32 esztendős sztár könnyek között köszönte meg a díjat a Shallow című számért - már akkor sírt, amikor a színpad felé tartott. Mint mondta, kemény munkát fektetett karrierjébe, s kiemelte: az, hogy soha ne adjuk fel, sokkal fontosabb a győzelemnél is.
 
 
„Ha van egy álmod, harcolj érte. Nem számít, hányszor utasítottak vissza, hogy elestél vagy levertek – itt arról van szó, hányszor álltál fel és mennyire voltál bátor folytatni” – fogalmazott Lady Gaga.
 
Az énekesnő köszönetet mondott a dal társ-szerzőinek – akik szintén megjelentek a színpadon -, családjának, beleértve „lelki társ” testvérét, de megköszönte a díjat a Csillag születik másik főhősének, Bradley Coopernek is, aki egyben az alkotás rendezője volt.
 
A nagy eseményt a Dolby Theatre-ben rendezték meg Los Angelesben.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.