2019. 03. 04. - 08:50

Húsz év után házasodik a volt Spice Girl

Húsz év után házasodik a volt Spice Girl

Az egykori „fűszeres lány”, Emma Bunton végre kimondja a boldogító igent, habár a vőlegénye már húsz esztendeje mellette van.

Összeházasodik Emma Bunton és Jade Jones. Az egykori szőke Spice Girl húsz év után hivatalosan is feleségül megy a párjához, akivel két gyermekük is született. Beau 11-, Tate pedig 7 esztendős.Jade Jones és Emma Bunton gyermekeikkel
 
A hírek szerint a londoni Old Marylebone Town Hallban lesz a ceremónia.
 
A Sunday Mirror úgy tudja, a 43 esztendős sztár a közelmúltban járt az illetékes hivatalban, hogy az esküvő részleteit megbeszélje.
 
Emma Bunton és Jade Jones 2011-ben jegyezte el egymást, majd 2017-ben ismét szóba került a lagzi, de végül sosem szervezték meg.
 
Mint az énekesnő elmondta, mindketten Vízöntők és egy kissé szétszórtak, ezért sosem jutnak odáig, hogy rendesen megszervezzenek valamit.
 
Emma egyébként még azt sem tudja, milyen esküvői ruhában vonulna az oltár elé. „Még csak el sem képzeltem eddig, hogy mi tetszene” – vallotta be.
 
Az is kiszivárgott egyébként, hogy az esküvő után szívesen vállalna még egy gyermeket a sztárpár.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.